Na listi najzanimljivih poslova ovo zanimanje bi se sigurno našlo u samom vrhu

Venus Ohara ima preko 400 seks igračaka jer njen posao je da testira male spravice koje se koriste useksu koje treba da donesu višestruke orgazme.

Ona je odlučila da podeli sa korisnicima interneta kako izgleda jedan njen radni dan dan.

-Na stranu orgazmi, najbolji deo dana mi je samo buđenje kada se moje telo samo probudi bez bilo kakvih alarma i buke. Ako se probum dok je mrak onda prošetam do plaže da gledam izlazak sunca, a ukoliko je dan onda se prepuštam masturbaciji uz moju omiljenu seks igračku koja nikada nije omanula i uvek me zadovolji.

Nakon toga radim vežbe disanja 15-20 minuta i idem do kuhinje da napravim smuti. Prednost rada od kuće je što možete da radite i goli. Kada popijem moj zeleni sok, odlazim do kompa i proveravam mejlove. Posao testera seks igračaka podrazumeva da ja isprobavam igračke koje još uvek nisu dostupne u prodaji i onda pišem svoje utiske.

Čekanje isporuke proizvoda koji treba da isprobam je najgore deo mog posla. Dok čekam, ja proveravam potencijalne klijente. Ne isprobavam sve proizvode, samo one koji su bezbedni za upotrebu. Prvo proizvod mora da me privuče izgledom i da me uzbudi toliko da poželim da legnem i isprobam ga odmah.

Svaki put sam uzbuđena kada mi stigne nova igračka iako ih imam oko 400. Tri stvari određuju dobru seks igračku: njen oblik, snaga motora i materijal od koga je napravljena. Nakon što pregledam igračku, ja je napunim i onda se prepustim čarima njene upotrebe.

Kako ne bih privukla pažnju komšija, ja sam usavršila tehniku tihog svršavanja. Ali neke igračke me prosto teraju da vrištim. Nakon orgazma, ja samo ležim ui krevetu u buljim u plafon dok mi se puls ne smiri. Nakon toga se tuširam, oblačim i odlazim u teretanu.

Nakon treninga idem na ručak i pišem kritiku za igračku koju sam tog dana probala. Snimam takođe video za moj kanal o igračkama i uveče idem na piće sa prijateljima.

Što se tiče pravog seksa… Pa posle tri orgazma u toku dana, napornog treninga i šetnje mislim da sam sasvim zadovoljena, ispričala je Venus

loading...
adminseks i ljubavNa listi najzanimljivih poslova ovo zanimanje bi se sigurno našlo u samom vrhu Venus Ohara ima preko 400 seks igračaka jer njen posao je da testira male spravice koje se koriste useksu koje treba da donesu višestruke orgazme. Ona je odlučila da podeli sa korisnicima interneta kako izgleda jedan njen radni dan dan. -Na...