Evo kako navesti muškarca da se zaljubi u vasS druge strane kafića vidite svog dečka kako se smije – šali druge žene . Osetite mrvicu ljubomore , ali brzo zaboravite na to. Uostalom , vaš dragi samo bezazleno flertuje i nemate se zbog čega brinuti . Ili ? Stručnjaci otkrivaju kako znati je li flert prešao granicu

Flert neki izjednačavaju sa prevarom jer oba čina bude slične emocije. Normalno je da se muškarac ili žena osećaju zabrinuto ili ljubomorno kada partner svoju pažnju daje drugoj osobi, naročito kada taj flert aludira na seksualnu privlačnost.

“Ako flert uključuje razgovore sa seksualnom konotacijom i neprimerene dodire, možete biti sigurni da ste prešli granicu”

Međutim, svi stručnjaci na temu ljubavi i seksualnosti, slažu se da bezazleni flert, onaj koji služi samo za razonodu, nije čin nevjere. Štaviše, takav nedužan flert s trećom osobom može pomoći rasplamsati strasti u ljubavnoj vezi. No u nekim slučajevima može i naštetiti vezi – kako znati je li flert prešao granicu?

Ako muškarac ili žena flertuju samo s jedne, određenom osobom, to već može da vodi na to da su zainteresovani jedno za drugo u romantičnom smislu i zbog toga taj flert može pretiti vezi. Takođe, ako flert uključuje razgovore sa seksualnom konotacijom i neprimerene dodire, možete biti sigurni da ste prešli granicu i da si na granici vernosti i nevere.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/06/Bez-flerta-na-poslovnoj-zabavi.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/06/Bez-flerta-na-poslovnoj-zabavi-150x150.jpgadminseks i ljubavS druge strane kafića vidite svog dečka kako se smije - šali druge žene . Osetite mrvicu ljubomore , ali brzo zaboravite na to. Uostalom , vaš dragi samo bezazleno flertuje i nemate se zbog čega brinuti . Ili ? Stručnjaci otkrivaju kako znati je li flert prešao granicu Flert...