Uvek siti ! 3 dijetalne zamene za krompir , testeninu i hlebSvi koji žele da zadrže liniju ili se pak rešiti pokojeg kilograma viška trebali bi voditi računa o onome što i koliko jedete . Ako vam nedostaje ideja , a ne želite ostati gladni , isprobajte zamene za hleb , testeninu i krompir sa minimalno kalorija i maksimalno nutritivnih sastojaka koje možete jesti koliko god i kad god želite

Zamena za krompir
Ova namirnica može se pripremati na bezbroj načina, a ne sadrži gotovo nikakve masnoće. Ima vrlo malo ugljenih hidrata i kalorija pa je s time idealna je zamena za krompir.
Želite li karfiol tj. Karfiol pretvoriti u ukusan prilog skuvajte je i pripremite kao krompir te pretvorite u pire. Isto tako, kuvana karfiol začinjena sa malo soli, bibera, maslinovog ulja i sirćeta postaje najukusnija salata koju možete jesti i samu.

Zamena za hleb
Hleb je u Hrvatskoj vrlo popularna namirnica koja je usko povezana sa debljanjem. Ako ste i vi ovisnik o hlebu te ne možete niti zamisliti obrok bez njega, donosimo alternativu. Reč je o hlebu bez trunke brašna koji je vrlo ukusan i jednostavan za pripremu. Donosimo recept:

Zamena za testeninu
Testenina je mnogima glavni deo brzinskog obroka koji se može pripremiti u svega pola sata. No iako je vrlo ukusan dodatak jelima, testo nije prijatelj vaše linije, posebno ako planirate izgubiti pokoji kilogram viška. Želite li izbeći ugljene hidrate na tanjiru donosimo recept za najzdravije špagete koje možete jesti do mile volje:

loading...

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/09/Uvek-siti-3-dijetalne-zamene-za-krompir-testeninu-i-hleb.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/09/Uvek-siti-3-dijetalne-zamene-za-krompir-testeninu-i-hleb-150x150.jpgadminDijete i ishranaSvi koji žele da zadrže liniju ili se pak rešiti pokojeg kilograma viška trebali bi voditi računa o onome što i koliko jedete . Ako vam nedostaje ideja , a ne želite ostati gladni , isprobajte zamene za hleb , testeninu i krompir sa minimalno kalorija i maksimalno nutritivnih...