SANOVNIK MOST Šta znači sanjati most ?

Most je u snovima simbol stabilnosti, napretka i povezanosti. Obično je to predznak novog početka, prelaska na novo, promene ili putovanja.

San o mostu, bez obzira na to da li ste ga videli ili prelazili, govori o novim nadama. Mostovi predstavljaju naše veze sa drugim ljudima, posebno duboke i trajne.

Sanjati most obično je znak spajanja sa drugim ljudima, ali i prekidanja trajnijih veza.

San o mostu u kom ste se osećali prijatno je znak da vaša veza sa nekim postaje stabilnija, dok san o mostu koji vam je izazvao neprijatan osećaj obično predskazuje svađu ili propast neke veze.

Ponekad je prelazak mosta u snu predskazanje nekih problema.

Ako ste sanjali most koji neko popravlja, to znači da je potrebno da se bolje organizujete i postavite prioritete.


Sanovnik most – značenje i tumačenje sna

Sanjati kako šetate po mostu: ovakav san je obično znak poteškoća sa kojima se suočavate jer ste dali neko obećanje i sada pokušavate da ga održite, što vam ne ide od ruke. Zbog toga se verovatno stidite i pokušavate da izbegnete osobu kojoj ste dali to obećanje.

Sanjati gradnju mosta: ako ste u snu gradili most, to je znak nekih poteškoća u bliskoj budućnosti, koje će se verovatno javiti zbog mnoštva obaveza koje ste nedavno preuzeli na sebe.

Verovatno prihvatate mnogo stvari i obećavate usluge svakome ko vas za njih zamoli jer ne znate kako da kažete “ne”. Ako je to slučaj, ovaj san vam poručuje da postavite prioritete i da povremeno odbijete da učinite ono što vas opterećuje.

Sanjati kako se most ruši pod vama: ako ste sanjali kako se pod vama ruši most, takav san je veoma loš predznak. Takav san govori o tome da će neko kome ste poklonili svoje poverenje uskoro i da ga iskoristi.

Ovakav san možda i govori o “rušenju” vašeg života zbog nekoga ko vas napada ili neke katastrofe koja vam se dogodila. Moguće je da će neki ljudi kojima se ne dopadate da učine nešto zlobno kako bi vam ukaljali reputaciju. Razmislite o tome kome sve verujete. Verovatno ćete i sami uskoro shvatiti koje osobe iz okruženja su vam potencijalni neprijatelji.

Sanjati most koji se delimično srušio: ako u snu pokušavate da pređete preko delimično srušenog mosta, takav san je upozorenje. U narednom periodu budite veoma pažljivi prilikom donošenja odluka, jer postoji velika mogućnost da ćete doneti neku pogrešnu odluku.

Sanjati uništen most: uništen most je veoma loš znak. Ovakav san je ponekad predznak fizičke bolesti koja će se javiti na nervnoj bazi, zbog neke emotivne traume ili anksioznosti.

San o uništenom mostu ponekad govori i o vašem ponašanju ili mislima koji vas ograničavaju.

Sanjati rušenje mosta: ako ste u snu vi sami rušili most (sami ili sa nekim) takav san je loš znak i govori o tome da pokušavate da se “izvučete” iz neke neprijatne situacije ili da izbegavate neku svoju dužnost ili osobu koja vam se ne dopada. Budite oprezni, jer takvo ponašanje može uznemiriti neke ljude oko vas.Oni neće tolerisati vašu lenjost i neodgovorno ponašanje.

Sanjati most koji se trese: ako ste u snu videli most koji se trese, to znači da nećete moći da izbegnete osobu koja vam izaziva stres i anksioznost. Možda je reč o nekome s posla, koga naprosto morate da gledate svaki dan.

Ako ste sanjali viseći most koji se trese, to je obično simbol vaše neodlučnosti i oklevanja da se više posvetite poslu. Verovatno nervirate sve oko sebe svojim ponašanjem.

Sanjati skok sa mosta: ako ste u snu skočili sa mosta, takav san je simbol nadolazećeg stresnog perioda. Potrebno je da budete odlučni i preduzimljivi kako biste ostvarili svoje planove.

Ako se ne budete tako ponašali, verovatno nećete završiti projekat, a moguće je i da ćete sa sobom “povući” i još nekoga.

Sanjati kako gledate sa mosta: ako ste u snu stajali na mostu i gledali u vodu, to je povoljan predznak koji govori o finansijskom boljitku u bližoj budućnosti. Moguće je da ćete uskoro neočekivano dobiti ili zaraditi neki novac.

Ako ste sa mosta gledali u prljavu vodu, takav san je znak loše sreće i propasti projekta na kom trenutno radite.

Sanjati kako neko stoji sa druge strane mosta: ako ste sanjali kako stojite na jednoj strani mosta, a sa druge strane stoji neka osoba, takav san govori o vašem odnosu sa tom osobom.

Ako je most bio star, gotovo spreman da se sruši, to govori o tome da je odnos vas i te druge osobe završen. Ako ste sanjali kameni most, to je simbol jake veze i poverenja.

Ako vas je u snu od te druge osobe razdvajao viseći most, takav san je simbol površnog i beznačajnog poznanstva.

Sanjati da ne možete da pređete most: ako ste u snu sanjali da vas neko sprečava da pređete most, moguće je da ćete uskoro doživeti ljubavno razočarenje.Možda ćete saznati da vaš partner nije iskren sa vama ili radi nešto što vi ne odobravate ili što vas čak i vređa.

Ponekad je ovakav san upozorenje da ne ulazite u ljubavnu vezu sa osobom za koju ste trenutno zainteresovani.

Sanjati da stojite ispod mosta: ako ste u snu šetali ispod mosta, to znači da nećete moći da prevaziđete probleme koji stoje između vas i vaših ciljeva.

Ovakav san ponekad odražava vaše probleme u vezama. Ako je to slučaj, ovaj san je upozorenje da treba da obratite više pažnje na potrebe svojih prijatelja kako bi vam oni pružili podršku onda kada to vama bude potrebno.

Sanjati most sa ogradom: ako sanjate kako je most pregrađen tako da ne možete da pređete na drugu stranu, to govori o vašoj socijalnoj anksioznosti i neobičnom ponašanju. Moguće je da imate problema u komunikaciji, da ste previše neučtivi ili da vas ne interesuju osećanja i potrebe drugih ljudi.Zato verovatno ne možete da stvorite zdravo i trajno prijateljstvo sa nekim.

loading...
adminSanovnikSANOVNIK MOST Šta znači sanjati most ? Most je u snovima simbol stabilnosti, napretka i povezanosti. Obično je to predznak novog početka, prelaska na novo, promene ili putovanja. San o mostu, bez obzira na to da li ste ga videli ili prelazili, govori o novim nadama. Mostovi predstavljaju naše veze sa...