Borba sa celulitom danas je toliko rasprostranjena u svetu, da je većina žena u potrazi za najefikasnijim tretmanom koji će joj pomoći da se reši ove neprijatnosti. Mi ćemo vam na ovom mestu dati odgovore na neka bitna pitanja, koja će vam svakako biti od pomoći prilikom odabira tretmana. Jer pre konačnog izbora morate utvrditi koji će biti najefikasniji za vas jer ćete na taj način uštedeti vreme, ali i novac, što je jednako važno.

Koliko je efikasna kavitacija?

Ovo je jedan od najpopularnijih tretmana, i godinama se izdvojila kao jedan od najefikasnijih tretmana. Popularna je kako u svetu, tako i kod nas. Brzi rezultati su ono što je glavna njena prednost, a to je definitivno nešto što je jako bitno.

kako se boriti protiv celulita

Već nakon prvog tretmana kavitacije, rezultati su primetni, a tretirana regija na telu se smanjuje. Kavitacijom se ciljano razbijaju masne ćelije u telu i njihov sadržaj se prebacuje u međućelijski prostor, gde se razgrađuje i kasnije izbacuje iz organizma. Izbacivanje tih masnih naslaga koje nastaju posle razbijanja ćelija se pospešuje konzumacijom zdrave ishrane i redovnim treniranjem i toga se treba pridržavati kako bi ovaj tretman pružio najbolje moguće rezultate.

Da li se masažom boriti protiv celulita?

Osnovna stvar kod primene ovog tretmana je ta da je potrebno da ga izvodi stručno lice. Jer ako to nije slučaj, na telu se u velikom broju slučajeva posle masaže javljaju modrice i podlivi ispod kože, što stvara nove neplanirane probleme.

Masažom se pospešuje površinska cirkulacija i ona u kombinaciji sa sređenom ishranom i fizičkim aktivnostima daje solidne rezultate, ali na duži rok. Kod ovog metoda rezultate ne treba očekivati odmah i brzo, već treba biti uporan i istrajan, uz naravno pridržavanje propisanih pravila.

Primećujete da je i kod ovog anticelulit tretmana veoma bitna ishrana i aktivnost, tako da je to nešto na šta ćete u svakom slučaju morati da obratite posebnu pažnju. A pored toga što će u tom slučaju rezultate tretmana koji ste izabrali biti kvalitetniji i bolji, to će se pozitivno odraziti i na vaše zdravlje u celini.

Kućni tretmani – trenutni rezultati

Korišćenje raznih krema i pilinga je način na koji se u kućnoj varjanti možete boriti protiv ove neprijatnosti. Ali sa takvim tretmanima dobijate površinske rezultate, koji na žalost traju samo određeno vreme. To se dešava iz prostog razloga jer se ne tretira uzrok koji dovodi do stvaranja celulita, odnosno tretmanom se ne tretira dublji sloj kože.

Svi oni koji žele dugotrajne rezultate, ne mogu se osloniti samo na ovaj tretman ili ga moraju kombinovati sa nekim drugim profesionalnim i efikasnijim tretmanom.

Detoksikacija – blagotvorna za celo telo

Ovo je tretman koji nije toliko zastupljen kod nas, ali je zato izuzetno popularan u zapadnoj Evropi, iz prostog razloga što je koristan za kompletan organizam, pored toga što se na efikasan način bori i protiv celulita. Tretman detoksikacijom kombinuje foliju, limfnu drenažu, i ostale preparate koji dovode do širenja pora na koži in a taj način podstiču izbacivanje toksina, kao i masnih naslaga, iz tela. U toku tretmana je ubrzava cirkulacija i pospešuje razmena materija, što dovodi do neutralisanja celulita.

Često se koristi kao priprema za neke intenzivnije tretmane, dok u nekim početnim stadijumima nastanka celulita može biti i trajno rešenje.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/12/prirodni-preparati-protiv-celulita.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/12/prirodni-preparati-protiv-celulita-300x212.jpgadminNega i lepotaBorba sa celulitom danas je toliko rasprostranjena u svetu, da je većina žena u potrazi za najefikasnijim tretmanom koji će joj pomoći da se reši ove neprijatnosti. Mi ćemo vam na ovom mestu dati odgovore na neka bitna pitanja, koja će vam svakako biti od pomoći prilikom odabira tretmana....