Prirodni afrodizijaci su za mnoge muškarce bolji od veštačkih .Probajte da sa ovih 6 vrsta hrane podignete libido.
prirodni afrodizijaci
Zašto toliko mnogo seksualno isfrustriranih muškaraca poseže za “vijagrom”, kada se slični “afrodizijaci” nalaze samo na korak od kuće. Svako je upoznat sa tim šta tačno dovodi do “nemogućnosti da se čovek dokaže u krevetu”
– hormonalni faktor, psihološki problemi i umor su među glavnim uzrocima. Ali, budite sigurni da moć ishrane igra važnu ulogu u seksualnom životu čoveka.

Slaba potencija se često javlja u korelaciji sa nekim bolestima organizma, uključujući dijabetes, visok nivo holesterola, visok krvni pritisak i srčana oboljenja. Ove bolesti stvaraju stanje u kome je protok krvi u sve delove tela otežan. Međutim, kako ovi zdravstveni problemi mogu da se ispolje nakon mnogo godina, nije čudo što su neki muškarci veoma iznenađani svojom slabom potencijom, pitajući se zašto, odjednom, imaju takvih problema.

U stvamosti, ove bolesti uopšte nisu iznenadne.Slaba potencija može biti rezultat loših navika vezanih za ishranu. Hrana koju ćemo vam mi ovde predstaviti pospešuje zdravlje i može da doprinese povećanju libida a ove namirnice su potvrdjeni afrodizijaci.

Nemojte se iznenaditi ako vaša devojka ili supruga počne da kupuje ovu hranu u većim količinama nego obično i da vas stalno nutka njome.

Najbolji prirodni afrodizijaci
OSTRIGE
su bogate cinkom, mineralom koji stimuliše lučenje muškog hormona testosterona. Visok nivo testosterona utiče na seksualnu aktivnost.
S dmge strane, stres, pušenje i loša ishrana, pa čak i veoma iscrpljujući treninzi mogu da snize nivo testosterona. Cink pomaže i dijabetičarima (koji često pate od impotencije) u borbi protiv visokog nivoa šećera u krvi.

RIBA
Najnovija istraživanja su pokazala da su milioni Amerikanaca potencijalni dijabetičari. Takođe, moguće je i da imaju veoma nizak nivo magnezijuma, a da toga nisu ni svesni. Povećanim unosom magnezijuma (koga ima u velikoj količini u lososu i drugoj ribi), dijabetičari i potencijalni dijabetičari mogu na bolji način da iskoriste šećer u krvi. U teoriji, na taj način se poboljšava protok krvi u celom organizmu, što može pomoći onima koji imaju problema sa slabom potencijom zbog lošije cirkulacije. Magnezijum je, takođe, značajan za proizvodnju testosterona.

JABUKE
Jabuke su bogate kvercentinom, bioflavonidom koji pomaže u prevenciji taloženja LDL-a (lošeg holesterola) u krvi. Kvercentin se još nalazi i u čaju i crnom luku. Jedna do dve šolje čaja, vaše omiljeno jelo uz nešto crnog luka (na primer, salata ili omlet) i jedna jabuka dnevno mogu znatno da utiču na poboljšanje vašeg ljubavnog života.

ŽITARICE
Lekari se slažu da vitamin E utiče na smanjeni rizik od arterioskleroze, sužavanja artererija,koje su veoma bitne za čvrstinu polnog uda.
Takođe, hrana bogata vitaminom E sprečava taloženje LDL-a. Soja i žitarice najbolji su izvori vitamina E. Kuvana soja sa paradajzom i crnim lukom je i izvrsnog ukusa. Možete je pripremiti zajedno sa jednim lepim parčetom nemasne govedine. Nećete je ni osetiti… ali vaša partnerka hoće.

NEMASNO MESO
Ishrana bogata zasićenim mastima može da uzrokuje povišen nivo holesterola u krvi i srčana oboljenja, a te bolesti se negativno odražavaju na seksualni život. Izbacite potpuno iz ishrane pomfrit i čips, ali ne i crveno meso. Naime, nemasno meso može da poboljša seksualnu sposobnost.
Crveno meso je bogato vitaminima B6 i B12 kao i folnom kiselinom, čiji nedostatak može dovesti do srčanih oboljenja.
Crveno meso je takođe bogato cinkom, o kome smo već pisali.

BROKOLI
Omiljena hrana bodibildera, govedina i brokoli, nije samo veoma ukusna, već i korisna za vaš seksualni život. Brokoli, zajedno sa karfiolom i kupusom, sadrže fitohemikalije koje pretvaraju onu malu količinu ženskog hormona estrogena u muškom organizmu u slabije forme.
Teorijski, smanjena količina estrogena pozitivno utiče na libido. Ako imate preko 40 godina, ulazite u doba kada nivo testosterona počinje da opada. Možda je krajnje vreme da počnete da razmišljate o ishrani i prirodnim afrodizijacima.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/10/prirodni-afrodizijaci.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/10/prirodni-afrodizijaci-300x229.jpgadminseks i ljubavPrirodni afrodizijaci su za mnoge muškarce bolji od veštačkih .Probajte da sa ovih 6 vrsta hrane podignete libido. Zašto toliko mnogo seksualno isfrustriranih muškaraca poseže za 'vijagrom', kada se slični 'afrodizijaci' nalaze samo na korak od kuće. Svako je upoznat sa tim šta tačno dovodi do 'nemogućnosti da se čovek...