meblOplemenite svoj dom novim dekorativnim materijalima, jastučićima, mekim i toplim mebl štofom i uskladite ga sa ambijentom u kojem živite…

Dezeni mebla i jastučića kao inspiracija
Ako ste ljubitelj smeđih tonova, stručnjaci preporučuju kombinaciju jednobojnog i mebla na štrafte. Šare zebre su i dalje aktuelne, naročito u zimskom periodu, jer asociraju na toplinu. Atraktivno deluju i tačke i prugice, koje daju dinamičan izraz. Mebl štof šanel je jedan od najinteresantnijih, elegantnog izgleda i nije isključivo namenjen tapaciranju nameštaja, već i za izradu prekrivača i drugih elemenata.
Bilo da ste ljubitelj klasičnih linija ili modernog dizajna, apstraktnih, cvetnih, razigranih ili smirenih dezena i boja, na tržištu postoji veliki izbor mebl štofova, od najrazličitijih vrsta materijala, kojima možete da osvežite nameštaj. U skladu sa vašim ukusom i stilom uređenja doma, možete da odaberete mebl od tanjeg ili debljeg tkanja. Visokokvalitetni mebl štofovi doprinose toplini i ušuškanosti vašeg doma.

Mebl štofovi udobni i lepi
Mebl štofove možete da koristite za presvlačenje komadnog nameštaja, garnitura, ali i u izradi prekrivača, jastučića, stolnjaka. Bilo da je u pitanju dnevna, spavaća ili dečija soba, zanimljivo razbacani jastučići, presvučeni dezeniranim mebl štofom, učiniće je efektnom. Poigrajte se – posebno su interesantni meblirani taburei i jastuci za sedenje, a dekorateri savetuju da odaberete mebl koji se razlikuje od garniture za sedenje.

Osvežite stari nameštaj presvlačenjem novim mebl štofom
Ne morate da kupujete novu garnituru, nabavite dekorativan mebl štof, presvucite je i vaša dnevna soba izgledaće kao nova. Upotrebite mebl štof kao navlaku za stolice, fotelje, prekivače, jastučiće… Posebno dizajnirani, cvetni mebl štofovi za stilski nameštaj, kao i atraktivni mebl prekrivači ili baldahini u cvetnom dezenu – uneće dašak luksuza u vaš enterijer.Skuplji i kvalitetniji mebl štof je otporniji na habanje.

Kombinacija zavesa i mebla
U trendu su mebl štofovi za nameštaj istog dizajna kao zavese i tapete. Kombinacija dva ili tri elementa sa istim uzorkom, učiniće da vaš prostor bude unikatan i savršeno skladan. Teške tkanine na prozorima spavaće sobe, pogotovo one koje u sastavu imaju zlatne, srebrne ili bronzane niti, daju glamurozan izgled. Iskoristite njihovu boju kao motiv i ponovite je na foteljama, tabureima, stolicama ili nekim drugim elementima.

loading...

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/12/mebl.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/12/mebl-300x264.jpgadminenterijerOplemenite svoj dom novim dekorativnim materijalima, jastučićima, mekim i toplim mebl štofom i uskladite ga sa ambijentom u kojem živite... Dezeni mebla i jastučića kao inspiracija Ako ste ljubitelj smeđih tonova, stručnjaci preporučuju kombinaciju jednobojnog i mebla na štrafte. Šare zebre su i dalje aktuelne, naročito u zimskom periodu, jer asociraju...