' Pošumljena brazilka ' Hit intimna frizura koju žene žele ovog letaBaš kao i ‘ obične ‘ , frizure intimnog područja uvek su podložne promenama trendova . Jedno vreme bile su popularne brazilke , zatim su se u velikom stilu vratile šumice , a sada je najpopularnija neobična kombinacija ove dvije intimne frizure

Najnovija hit intimna frizura zove se full – bush brazillian , u slobodnom prevodu ‘ pošumljena brazilka ‘ . U pitanju je pravi oksimoron jer brazilska depilacija uvek podrazumeva potpuno uklanjanje dlačica s intimnog područja , dok negovanje šumice znači da ne uklanjate dlačice .

O čemu je zapravo reč ? Ovo je intimna frizura za žene koje žele sve tj . Kombinaciju 2 intimne frizure . Naime , prilikom njenog uređivanja uklanjaju se dlačice s područja stidnih usana i između polutki guze , ali gornji deo vulve ostaje potpuno pokriven dlačicama . Zbog ovakvog rasporeda frizura je dobila šaljivi nadimak ‘ obrnuta fudbalerka ‘ .

Kod fudbalerke u klasičnom smislu manje kose ostaje napred , a više od pozadi , dok je kod ove intimne frizure situacija obrnuta pa više dlačica ostaje napred , a pozadi se uklanjaju .

loading...

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/06/Pošumljena-brazilka-Hit-intimna-frizura-koju-žene-žele-ovog-leta-1024x650.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/06/Pošumljena-brazilka-Hit-intimna-frizura-koju-žene-žele-ovog-leta-150x150.jpgadminDuh i teloBaš kao i ' obične ' , frizure intimnog područja uvek su podložne promenama trendova . Jedno vreme bile su popularne brazilke , zatim su se u velikom stilu vratile šumice , a sada je najpopularnija neobična kombinacija ove dvije intimne frizure Najnovija hit intimna frizura zove se full -...