pita sa pecurkamaPosna pita sa pecurkama potrebni sastojci

1/2 kg tankih kora za pitu

1 kg šampinjona

2 glavice crnog luka

3-4 kašika sojinih ljuspica

biber, začin C

ulje

Posna pita sa pecurkama priprema

Crni luk iseckati sitno i izdinstati na malo ulja. Dodati sitno iseckane šampinjone i sve zajedno dinstati na vatri dok ne bude gotovo. Kada su šampinoni skoro gotovi, dodati začine i sojine ljuspice.

Stavitijednu koru i poprskati je sa malo ulja, staviti preko nje drugu koru i filovati je smesom šampinjona i soje. Urolati i staviti u pleh. Postupak ponoviti dok se materijal ne utroši.

Rolate premazati uljem odozgo i staviti ih da se peku. Kada porumene, izvaditi ih iz pećnice, poprskati sa malo vode i vratiti da se ispeku do kraja.

loading...

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2014/08/pita-sa-pecurkama.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2014/08/pita-sa-pecurkama-300x245.jpgadminReceptipecurke,pitePosna pita sa pecurkama potrebni sastojci 1/2 kg tankih kora za pitu 1 kg šampinjona 2 glavice crnog luka 3-4 kašika sojinih ljuspica biber, začin C ulje Posna pita sa pecurkama priprema Crni luk iseckati sitno i izdinstati na malo ulja. Dodati sitno iseckane šampinjone i sve zajedno dinstati na vatri dok ne bude gotovo. Kada su...