piling za usneOvde smo za vas pripremili tri recepta koji će vam pomoći kao osnova za piling za usne…

Slatki piling za usne
-1 čajna kašičica belog šećera
-par kapli vode
-par kapli maslinovog ulja
Stavite šećer na sredinu dlana i dodajte par kapi vode.Izmešajte sastojke i lagano ih nanesite na usne, pa držite oko 30 sekundi.Potom isperite u toploj vodi. Nakon što ste sve ovo uradili, nanesite na usne maslinovo ulje, ili pak vaš omiljeni balzam.

Medeni piling za usne
-1 čajna kašičica meda
-1 čajna kašičica sode bikarbone
Izmešajte med i sodu da dobijete glatku pastu. Nanesite smesu na usne i ostavite da stoji 5 minuta. Lagano masirajte čistim prstima, pa nakon toga isperite toplom vodom. Na kraju nanesite balzam na usne, da biste ih ovlažili.

Senzualni piling za usne
-1 čajna kašičica meda
-1 čajna kašičica ulja (može biti po vašem izboru, nije bitno da li se radi o maslinovom ili o bademovom ulju)
-1-2 čajne kašičice belog ili smeđeg šećera
– 2-3 kapi esencijalnog ulja
Ugrejte med u mikrotalasnoj rerni, ali ne duže od 5 sekundi, pa ga pomešajte s uljem. Dodajte šećer i mešajte sastojke dok ne dobijete finu pastu. U smesu kapnite esencijalno ulje da biste dobili aromu i lekovita svojstva. Čistim rukama nanesite smesu na usne i kožu oko usana, pa ostavite da deluje par minuta.Nežno masirajte kružnim potezima da biste uklonili mrtve ćelije kože pre ispiranja toplom vodom. Završite laganim nanošenjem tankog sloja maslinovog ulja ili balzama.

loading...

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2014/01/piling-za-usne.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2014/01/piling-za-usne-300x228.jpgadminNega i lepotaOvde smo za vas pripremili tri recepta koji će vam pomoći kao osnova za piling za usne... Slatki piling za usne -1 čajna kašičica belog šećera -par kapli vode -par kapli maslinovog ulja Stavite šećer na sredinu dlana i dodajte par kapi vode.Izmešajte sastojke i lagano ih nanesite na usne, pa držite oko 30...