ljubav bez seksa vezaZaboravite na ružne momente, raskide i suze, jer danas želimo da se posvetimo ljubavi i najiskrenijim trenucima iz svake veze

Zaboravite na ružne momente, raskide i suze, jer danas želimo da se posvetimo ljubavi i najiskrenijim trenucima iz svake veze. Iako je spisak lepih i nezaboravnih događaja mnogo duži, izdvojili smo neke od najvažnijih i koje sigurno nikada neće zaboraviti. A zašto je to tako? Saznajte u nastavku, jer vas vodimo na put koji će vam sigurno izmamiti osmeh i vratiti najlepša sećanja.

Prvi izlazak

Ništa ne može da bude uzbudljivije od spremanja za prvu kafu, prvi dejt sa osobom koju vidimo kao potencijalnog partnera. Nervoza, euforija, energija koja vlada između dvoje na prvom sastanku je nešto što nikada nećete moći da zaboravite i sigurno će biti jedna od dražih tema.

Taj trenutak pre prvog poljupca

Na ovo se čekalo celooo veče i sada kada će konačno doći do toga, srce ubrzano skače, lupa, leptirići su totalno poludeli u stomaku, kolena klecaju, a vi samo želite da se taj poljubac nikada ne završi .

Prvi seks sa sadašnjim dečkom

Bez obzira da li je prvi put sa voljenom osobom bio savršen, sigurno ćete pamtiti tu blagu stidljivost, dodire, poglede, strast i ispitivanje do tada nepoznatog terena…

Ono kada ste bili u krevetu, ali ništa niste radili i svejedno je bilo čarobno

Naravno da ovo neće biti simpatično i slatko, ako ponovite 100 puta… Međutim, trenuci kada ste samo dovoljno jedno drugom i da ne radite apsolutno ništa, vama je fantastično je nešto što se pamti i nešto što vodi ka nečemu ozbiljnijem.

Momenat kada shvatite da njegova porodica može biti i vaša

Nema ništa lepše od trenutka kada ste prihvaćeni od strane voljene osobe i njegovih najbližih i kada možete zamisliti budućnost sa osmehom na licu, zajednička porodična okupljanja i druženja…

Trenuci kada se videte posle određene razdvojenosti

Da li postoji nešto lepše od momenata kada ga čekate na autobuskoj stanici, aerodromu i znate da ćete za koji sekund ugledati osmeh u koji ste se zaljubili?

Ukoliko ste se pitale kako izgleda istinska sreća, to su to dragoceni trenuci zbog kojih vredi uploviti u pustolovinu zvanu ljubav. Iako razdvojenost i veza na daljinu nije nešto što želimo, ponekad je potrebna kako bismo iznova doživeli ove trenutke vredne pamćenja.

Ono kada ostavite četkicu u njegovom kupatilu

Ovim malim postupkom otvara vam se budućnost, a nema blaženijeg trenutka kada znate da možete da planirate nešto ili da ste dobrodošli u život voljene osobe.

Ono kada imate svađu, ali znate da neće doći do raskida

Naravno da ovo nećemo svrstati u “najbolje” moment, ali svavko u pokazatelje jedne čvrste veze. Kakav god problem da naiđe vi ćete ga možda i svađom rešiti, ali ne i raskidom

Kada slučajno kažete “Volim te” i čekate povratnu reakciju

Možda u početku neprijatna situacija, ali svakako za pamćenje, jer prvo “Volim te” u vezi jeste jako bitno..

Ono kada prolazite kroz teški period, ali imate njega i sve je lakše…

Možda ste izgubili posao, pali na ispitu, ili su naišli porodični problemi… , ali znate da je tu on koji će vam izmamiti osmeh, najtopliji zagrljaj i bar na kratko beg od stvarnosti.

https://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/11/ljubav-bez-seksa-veza.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/11/ljubav-bez-seksa-veza-280x300.jpgadminseks i ljubavZaboravite na ružne momente, raskide i suze, jer danas želimo da se posvetimo ljubavi i najiskrenijim trenucima iz svake veze Zaboravite na ružne momente, raskide i suze, jer danas želimo da se posvetimo ljubavi i najiskrenijim trenucima iz svake veze. Iako je spisak lepih i nezaboravnih događaja mnogo duži, izdvojili...