Savršeno venčanje ne zavisi ni od vremena, ni od restorana, ni od hrane. Savršeno venčanje uopšte ne mora mnogo da košta. Savršeno venčanje zavisi od ljudi, muzike i detalja. Ako je dobar bend za svadbe, ako imate originalne akcente enterijera, ako ste veseli, venčanje će biti upravo takvo: savršeno.

Prvi ples i prateći elementi
Odaberite svoju omiljenu pesmu i obavestite izabrani bend za svadbe u kom trenutku želite da je sviraju, kako biste sve unapred isplanirali. To nikako ne mora biti neka spora numera – naprotiv, možete se i dobro izđuskati uz istu. Uz bend za svadbe, morate unapred pripremiti i prateće elemente: dim, baone, mehure od sapunice ili prskalice, kako bi sve bilo usklađeno kada počnu prvi taktovi.

Izbor muzike za sve zvanice
Originalno i krajnje pažljivo s vaše strane biće ako uputite bend za svadbe da odsvira i neke starije pesme za one malo starije goste, kao i neke interesantne dečje pesmice za najmlađe. Ukoliko bend za svadbe ne zna neku od ovih numera, imaće sasvim dovoljno vremena da je „skine“ ako se unapred dogovorite. Takođe, odredite i da li će biti naručivanja pesama. Ako je odgovor ne, bend za svadbe bi trebalo da ima unapred sastavljan spisak pesama.

Dekoracija sale/restorana
Salu ili restoran možete dekorisati i sami, po svom ukusu. Dogovorite se sa osobljem šta biste želeli. Možete dodati grančice i lišće za jesenja venčanja, bele balone i čipku i mašne na stolice za elegantna, motive plaže za letnje svadbe ili grančice zimzelenog drveća za zimsku proslavu.

Uređenje stolova i plan sedenja
Plan sedenja neka unapred bude pripremljen kako gosti ne bi došli u situaciju da se upoznaju tek na svadbi, te neće biti ni neprijatnog ćutanja za stolom. Takođe, i stolove možete dekorisati sami. Zanimljivi svećnjaci i sveće ne koštaju puno, a uvek deluju romantično. I cvetni aranžmani na sred stola deluju posebno zanimljivo, pogotovo u toku dana.

Slatkiši kao detalj
Slatkiši mogu biti poseban detalj svih stolova kada se počne sa desertom i iseče mladenačka torta. Možete dodati kuglice na štapićima dekorisane fondanom sa čipkom i crnom kravatom, koji simbolizuju mladu i mladoženju, kao i kapkejkove na velikim tacnama na sprat, poput mladenačke torte koja će se u tom slučaju naći baš na svakom stolu i ispred svake zvanice. I korpice sa voćem biće interesantan detalj, pogotovo za jesenja venčanja.

Prijem poklona
Odredite osobu koja će primati poklone i na svaki od njih zalepiti stikere sa imenom, kako biste mogli lakše da se snađete nakon venčanja, u slučaju da je neko od gostiju zaboravio da doda čestitku.

Ruzmarin ili…?
Umesto ruzmarina, goste možete okititi i bedževima sa datumom svadbe, a gošće interesantnim narukvicama sa cvećem. Odredite osobu kojoj ćete poveriti ovaj zadatak.

Ukrasite automobil
Umesto ćebadi i peškira koji se obično stavljaju na kola na našim svadbama, razmislite o malo modernijim detaljima ako želite nešto drugačije. Tako automobil u kom ćete se voziti možete dekorisati tilom, čipkom, cilindrom i kravatom, koji će simbolizovati mladence i ujedno biti sasvim unikatan akcenat, upečatljiv i u koloni svatova.

loading...

loading...
adminZanimljivostiSavršeno venčanje ne zavisi ni od vremena, ni od restorana, ni od hrane. Savršeno venčanje uopšte ne mora mnogo da košta. Savršeno venčanje zavisi od ljudi, muzike i detalja. Ako je dobar bend za svadbe, ako imate originalne akcente enterijera, ako ste veseli, venčanje će biti upravo takvo: savršeno....