ravan stomak nedelju danaNe morate da razmišljate o uvlačenju stomaka, zato što ćete uz pomoć trikova profesionalaca uspeti da zategnete stomak za kratko vreme. Evo saveta za ishranu i treninge u koje se eksperti uzdaju.

Njihovi genijalni trikovi će vam pomoći da skinete tih par centimetara oko struka, da uklonite naduvenost i da se osećate prelepo.

1) JEDITE U OVOM MAGIČNOM SATU

Morate da jedete namirnice koje sadrže proteine između tri i četiri popodne. To mogu da budu proteinska čokoladica, sir sa malo procenta masnoće ili šaka badema i organska jabuka. Nikada ne propuštajte užinu. Važna je zato što prodrma metabolizam. Što vam je niži šećer u krvi, niži vam je insulin, a insulin čini da se salo taloži oko struka. Ako jedete na svaka tri do četiri sata.

2) NABAVITE LOPTU

Najbolji trik. Radite trening sa loptom tri puta nedeljno. Lezite leđima na pod, sa rukama iznad glave i ispravljenim i podignutim nogama. Počnite sa stabilizovanjem lopte iznad grudi pa je pomerajte ka nogama sve dok lopta ne dođe do članaka. Stavite loptu između članaka i držite je fiksiranu nogama, pa je spustite do poda. Zatim ponovo vratite loptu u ruke. Ponavljajte ovo 10 do 12 puta. Važno je da donji deo leđa uvek bude pritisnut uz pod.

3) IZBACITE ŠEĆER

Jedite što manje šećera moguće. Ovo će držati nivo insulina niskim.

4) TRBUŠNJAKE RADITE POSLEDNJE

Predlažem pristup: dijeta, kardio, građenje mišića pa onda trbušnjaci. Ako to pratite, možete da izgubite pola kilograma nedeljno. Provedite 60 minuta spremajući zdrave obroke. Dvadeset minuta posvetite kardio treningu tri puta nedeljno. Provedite 15 minuta tri puta nedeljno na treningu snage i pet minuta tri puta nedeljno radeći trbušnjake .

5) VELIČINA PORCIJA

Ako unosite kontrolisane obroke koji sadrže nezasićene masne kiseline, to je najbolji put ka ravnom stomaku. Ljudi koji jedu cela zrna žitarica gube više stomačnog sala

https://sanportal.info/wp-content/uploads/2014/04/ravan-stomak-nedelju-dana.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2014/04/ravan-stomak-nedelju-dana-300x240.jpgadminDuh i teloNe morate da razmišljate o uvlačenju stomaka, zato što ćete uz pomoć trikova profesionalaca uspeti da zategnete stomak za kratko vreme. Evo saveta za ishranu i treninge u koje se eksperti uzdaju. Njihovi genijalni trikovi će vam pomoći da skinete tih par centimetara oko struka, da uklonite naduvenost...