Na daleko poznat noćni život Beograda, uvek bez daha ostavlja kako strance, tako i domaće turiste iz cele Srbije. Gotovo svi važni i veliki događaji, sem Egzita i Guče, se održavaju u Beogradu. U Beogradu gostuju i gostovale su neke od najpoznatijih svetskih zvezda. Beograd je mesto gde ćete uvek naći ono mesto koje odgovara vašim željama i vašem temperamentu. Uvek je teško izabrati jedno mesto, s obzirom na veoma veliku ponudu. Zato, treba da birate mesta za izlazak u skladu sa vašim afinitetima.

Ukoliko iznamljujete apartman u Beogradu, onda bi trebalo dobro da razmislite o lokaciji. Najbolje bi bilo da tragate za apartmanima u centru Beograda, jer ćete se tako najlakše snaći i iz provoda najbrže stići.

beograd

Za one koji vole kafanu  – Skadarlija, Gardoš

Potpuno jasno i očekivano jeste to da ukoliko volite kafanu, vaša prva lokacija treba da bude Skadarlija ili Gardoš. Ako ne želite ništa drugo da probate sem kafane, onda vam preporučujemo da se zato i smestite negde u blizini jednog od ova dva mesta. S obzirom da postoji mnogo apartmana u centru Beograda, vrlo će vam važno biti da se nakon dobrog provoda vratite bezbedno i brzo u apartman. Skadarlija i Gardoš nude pregršt kafana, koje odišu nekim zaboravljenim davnim vremenom i koji još uvek čuvaju određenu crtu starog Beograda. Muzika na uvce, da li u centru grada u Skadarilji ili pored Dunava na Gardošu, svakako će vam popraviti veče.

Splavovi rezervisani za leto

Splavovi su verovatno ono na šta većina pomisli kada ima na umu noćni život Beograda. Na splavovima se u toku leta okuplja veliki broj ljudi. Vrlo je važno da se razgraniči i to da splavovi nisu samo komercijalna domaća narodna i turbo folk muzika, već da se na splavovima može čuti i elektro, haus, strana komerijalna muzika, tehno i slično. To znači, da ćete sigurno uspeti da pronađete i splav za sebe. Mi vam preporučujemo da posetite i jednu i drugu vrstu splavova i da se uverite zašto su oni ovde vrlo popularni.

Savamala, Cetinjska – za odvažne

U predelu Savamale, kao i Cetinjske ulice nalazi se par kafića, klubova, koji su jednom delu “klabera” vrlo interesantni. Naravno, dok sami ne dođete i ne uverite se o čemu je reč, nećete shvatiti o čemu je reč. Atmosfera koja tamo nastaje teško da se može opisati. U Savamali se nalazi i vrlo dobro poznati Mikser haus, koji vrlo često organizuje različite originalne događaje, koji privlače veliku pažnju kako Beograđana, tako i turista. Ukoliko ste ljubitelj roka onda će vam se sigurno dopasti rok klub “Čorba kafe”, a enterijer ovog kafića će vas oboriti s nogu.

Poznati beogradski restorani – pristojnija varijanta

Ukoliko uveče rešite da iz svog beogradskog apartmana ne idete u neko ludovanje, već da prošetate uz eventualno neku večeru, onda bi trebalo da se odlučite za neki od poznatnih beogradskih restorana. Nemojte da brinete da li ste napravili pravi izbor restorana, jer ukusi su različiti. Možete svakako pitati nekog da vam preporuči dobar restoran, ali na kraju ipak odlučite sami u skladu sa vašim željama i mogućnostima.

Tematske zabave

Karaoke žurke, različiti kvizovi, beer pong, samo su neki od interesantnih događaja, koji su karakteristični za beogradske kafiće. Vrlo je važno da napomenemo da sve ove vrste zabave možete pronaći u kafićima u samom centru grada ili eventualno užem, ali i širem centru grada. To znači da se nećete mnogo udaljavati od vaših apartmana, da ćete se dobro zabaviti i na kraju večeri bezbedno i lako vratiti u svoje apartmane.

https://sanportal.info/wp-content/uploads/2017/05/beograd.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2017/05/beograd-150x150.jpgadminZanimljivostiNa daleko poznat noćni život Beograda, uvek bez daha ostavlja kako strance, tako i domaće turiste iz cele Srbije. Gotovo svi važni i veliki događaji, sem Egzita i Guče, se održavaju u Beogradu. U Beogradu gostuju i gostovale su neke od najpoznatijih svetskih zvezda. Beograd je mesto gde ćete...