Greje li vas sjaj nove ljubavi? Znamo da je sjajno. Šta treba da radite ako ste vi osoba koja je upravo započela vezu o kojoj je dugo maštala? Kako da uskladite svoju novu ljubav s onima koji su bili pored vas sve vreme?

Ne zaboravljajte na svoje prijatelje! Možete ih strahovito povrediti ako budete imali manje vremena za njih sad kad ste našli dečka ili devojku. Razgovarajte s njima o tome. Nekako ćete uspeti da organizujete vreme kako bi svi bili zadovoljni. Subotom uveče verovatno ne želite da izlazite s ekipom, ali šta mislite o tome da nedeljno popodne bude rezervisano samo za prijatelje? Kad počnete da se zabavljate s nekim, prirodno je da želite da budete stalno zajedno. Možda i ne shvatate da potpuno zanemarujete prijatelje. Pomislite samo na sve one zabavne stvari koje vaši prijatelji rade bez vas. Verovatno vas ne izbegavaju namerno, ali vi jednostavno nikada niste tu!

Ta varijanta: „Svaki mogući sekund želim da podelim samo s osobom u koju sam ludo zaljubljen/zaljubljena bla-bla-bla…“ Usporite malo! Svima su potrebni prijatelji – naši prijatelji (čak i ako ponekad zaboravimo na njih). Pored toga, parovi koji imaju svoja posebna interesovanja – napreduju. Sve uzbuđenje i misterija nestaće ako se ne budete razdvajali ni na trenutak. Privlačniji ste partneru koji zna da nije centar vašeg sveta. Kakva god da je situacija, bitno je da cenite svoje prijatelje. Ako imate dovoljno sreće da nova veza ne ugrožava sjajna prijateljstva, negujte i jedno i drugo. Izbalansirajte svoje vreme između partnera, hobija, prijatelja i porodice. Trenuci koje budete proveli sa svojom dušicom tako će biti samo slađi.

Ako patite za prijateljem davno izgubljenim u vremenu nežnosti, setite se da ljudi čine čudne stvari zbog ljubavi. Stavite mu do znanja da vam nedostaje i pustite ga neka shvati koliko vi njemu nedostajete.

loading...

loading...
adminseks i ljubavGreje li vas sjaj nove ljubavi? Znamo da je sjajno. Šta treba da radite ako ste vi osoba koja je upravo započela vezu o kojoj je dugo maštala? Kako da uskladite svoju novu ljubav s onima koji su bili pored vas sve vreme? Ne zaboravljajte na svoje prijatelje! Možete...