seks u kuhinjiKada neko spomene greške u seksu , misli obično odlutaju na krive poze ili lošu tehniku . Međutim, jedna je stvar puno važnija od toga jer se bez nje eksplozivni vrhunac teško postiže , a to je – komunikacija

Nedostatak komunikacije tokom seksa najveći je problem u krevetu koji podjednako muči muškarce i žene. Stručnjaci tvrde da svi radimo jednu veliku grešku – premalo osluškujemo svoje partnere tj. Ne obraćamo pažnju na njihove želje i ignorišemo njihove reakcije.

“Stručnjaci tvrde da muškarci i žene rade jednu veliku grešku tokom seksa – premalo osluškujemo svoje partnere tj. Ne obraćamo pažnju na njihove želje i ignorišemo njihove reakcije.”

Tokom istraživanja sprovedenih na ovu temu mnoge žene požalile su se da se muškarci često oslanjaju na tehniku naučenu iz filmova za odrasle koja je nerealna ili primenjuju neke poteze koje su volele njihove pređašnje partnerke. Ne uzimaju u obzir da sadašnja partnerka verovatno ima drugačije preferencije.

S druge strane, muškarcima uglavnom smeta to što su žene često pasivne, ne preuzimaju inicijativu i ne pokreću ‘akciju’ onoliko koliko bi oni to želeli.

Zajednički imenitelj za sve ove probleme je upravo nedostatak komunikacije tokom seksa. Iako smo skloni misliti kako u intimnim trenutcima nema mesta za previše ‘govorancije’, seksualni terapeuti neće se složiti sa tim.

Oni se zalažu se za jasno i glasno izražavanje seksualnih želja jer jedino takva otvorena komunikacija vodi do maksimalnog zadovoljstva s obe strane.

Stoga zaboravite na ‘sram’ i ne skrivajte svoje želje jer ćete tako pre svega udovoljiti i ugoditi sebi, a na kraju usrećiti i svog partnera koji ionako želi biti izvor vašeg zadovoljstva. Na isti način se i vi postavite prema njemu i uživajte u zdravom seksualnom životu koji će vas oboje ispuniti.

https://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/11/seks-u-kuhinji.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/11/seks-u-kuhinji-300x242.jpgadminseks i ljubavKada neko spomene greške u seksu , misli obično odlutaju na krive poze ili lošu tehniku . Međutim, jedna je stvar puno važnija od toga jer se bez nje eksplozivni vrhunac teško postiže , a to je - komunikacija Nedostatak komunikacije tokom seksa najveći je problem u krevetu koji podjednako...