grudi cvrste i jakeKoliko je izgled grudi važan za ženu ukazuju i podaci da se mnoge pripadnice nežnijeg pola obraćaju za pomoć lekarima i psiholozima baš zbog nezadovoljstva izgledom i čvrstinom grudi tih ženskih atributa.

A, odgovor na pitanje kakve su lepe grudi uvek je relativan. Za nekoga su to male i čvrste, za druge velike i raskošne…U svemu ovom je jedina istina da su najlepše zdrave, čvrste i negovane grudi.

Da bi žena čuvala i negovala grudi mora u svakom trenutku da uvažava specifičnost njihove anatomije. Grudi su izgrađene od žlezdanog tkiva, mlečnih kanalića, vezivnom masnog tkiva i ima vrlo malo mišićnog tkiva.
Pored svakodnevne nege za održavanje zdravih i estetski lepih grudi neophodno je i svakodnevno vežbanje koje može da po mogne da se grudi podignu i da očvrsnu.Od sportova korisnih za čvrste grudi je najbolje plivanje a od vežbi za grudi one koje jačaju mišiće koji pridržavaju grudi (preskakanje preko konopca sa visoko podignutim rukama i lagani skokovi unazad koji aktiviraju mišiće grudi).

Za jače grudi

50 g hrastove kore
50 g lista oraha
2 l destilisane ili prokuvane vode

Sameljite u mlinu koru hrasta da postane prah pa u vatrostalnu posudu stavite sitno iscepake listove oraha, prah kore, sipajte ključalu vodu i ostavite da kuva 10 minuta. Sklonite sa ringle, sačekajte 20 minuta, procedite kroz prepeglanu lanenu krpu i podelite dobijenu tečniost u dve posude. Jednu stavite u frižider a drugu zagrejte do 45 stepeni pa naizmenično mažite grudi toplom i hladnom vodom. Masaža bi ukupno trebalo da traje 6 minuta, to radite 2 puta dnevno tokom 6 nedelja.

Napomena: Ovu kupku bi trebalo da koriste žene sa većim grudima a ako žele jaču koncetraciju umesto 2 l koristite samo 1 l vode.

Kupka za čvrste grudi od sleza

šaka ili 2 crnog sleza
1 l vode

Uveče potopite crni slez u hladnu vodu, ostavite preko noći a sutradan zagrejte do temperature koju možete da izdržite. Masirajte grudi 12 minuta a istu tečnost možete da koristite još dva puta.

Zlatarska kupka za grudi

5-10 krtolica kaćuna
4 dl destilisane ili prokuvane vode
iste količine lista leske i nadzemnog dela virka

Potopite u 2 dl ključale vode usitnjene krtolice, kuvajte 2-3 minuta i ostavite poklopljeno 1/2 sata (pojaviće se sluzava materija). U 2 dl ključale vode stavite 2 kašike mešavine virka i leske i sačekajte 1/2 sata. Oba ekstrakta procedite, pomešajte, podelite u 2 posude i koristite kao kod kupke za jače grudi.

Za lepe i čvrste grudi značajan je i način ishrane.Neumereno uzimanje hrane nagomilava naslage u potkožnom i žlezdanom tkivu što prouzrokuje opuštanje i slabljenje grudi.To može da se izbegne ako se za izvesno vreme izbace iz ishrane pržena jela masti i ugljeni hidrati.

loading...

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2014/04/grudi-cvrste-i-jake.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2014/04/grudi-cvrste-i-jake-300x259.jpgadminNega i lepotaKoliko je izgled grudi važan za ženu ukazuju i podaci da se mnoge pripadnice nežnijeg pola obraćaju za pomoć lekarima i psiholozima baš zbog nezadovoljstva izgledom i čvrstinom grudi tih ženskih atributa. A, odgovor na pitanje kakve su lepe grudi uvek je relativan. Za nekoga su to male i...