Male promene za veliki utisakPromenite abažure na stonim lampama. Ofarbajte unutrašnjost staklenih vitrina u dnevnom boravku, hodniku ili kuhinji…

Novac nije presudan ako želite da ove dane iskoristite za renoviranje i osvežite dom, najvažnije je da imate dobar plan. Uz nekoliko trikova dekoratera, vaš životni prostor izgledaće intimnije, prijatnije i drugačije.

– Promenite abažure na stonim lampama. Odaberite žute, pastelno roze i plave nijanse ako vam je nameštaj u zemljanim tonovima, a elegantne crne ili teget ukoliko su na zidovima jarke boje.

– Ofarbajte unutrašnjost staklenih vitrina u dnevnom boravku, hodniku ili kuhinji. Tako će poređane čaše, čajnici, šolje, suveniri, knjige i druge sitnice doći više do izražaja.

– Potražite po kući slične predmete, pa od njih napravite malu kolekciju tako što ćete da ih zajedno smestite na stočić ili komodu u dnevnoj sobi ili na niži cipelarnik u predsoblju. Tako grupisani, mamiće poglede i ostaviće jak utisak. To mogu da budu keramičke figure, mali automobili ili različiti predmeti iste boje.

– Napravite udoban kutak za čitanje, razmišljanje, slušanje muzike, gledanje televizije… Stolicu ili fotelju okružite omiljenim fotografijama i dragim sitnicama, a za to vam je dovoljno samo dva kvadratna metra.

– Okvire prozora i štokove vrata ofarbajte u belu, crnu ili teget boju, kao i ramove slika.

loading...

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/06/Male-promene-za-veliki-utisak.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/06/Male-promene-za-veliki-utisak-150x150.jpgadminenterijerPromenite abažure na stonim lampama. Ofarbajte unutrašnjost staklenih vitrina u dnevnom boravku, hodniku ili kuhinji... Novac nije presudan ako želite da ove dane iskoristite za renoviranje i osvežite dom, najvažnije je da imate dobar plan. Uz nekoliko trikova dekoratera, vaš životni prostor izgledaće intimnije, prijatnije i drugačije. - Promenite abažure...