Zanimljiv podatak o ženskim grudima

Mnoge će iznenaditi rezultati istraživanja britanskih naučnika i hirurga, koji su anketirali 1.300 muškaraca i žena. Za razliku od uvreženog mišljenja i trenda u poslednjih nekoliko godina, prednost je data prirodnim grudima, kakve se nalaze na kipu Miloske Venere.

Ispitanici su imali zadatak da gledaju fotografije grudi različitih oblika i izaberu one koje su po njihovom ukusu.

Na pitanje “kako izgledaju idealne ženske grudi?”, pobedile su one kod kojih je dojka bradavicom podeljena u razmeri 45:55. Dakle, tako da je 45 odsto površine iznad, a 55 odsto ispod bradavice.

Zanimljivo je da su za ogromne grudi glasale žene i to one starije od 40 godina.

Kako vreme prolaze, grudi gube na volumenu, i verovatno ženama u srednjim godinama zato ideja o bujnim grudima deluje privlačno – objasnio je dokor Patrik Maluči, autor istraživanja.

Rezultati istraživanja objavljeni su u časopisu “Plastic and Reconstructive Surgery”.

Studija je imala cilj da pomogne estetskim hirurzima da ustanove “standard” ne samo za uvećanje, već i za smanjenje grudi, ili rekonstrukciju nakon mastektomije.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2017/08/grudi.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2017/08/grudi-150x150.jpgadminZanimljivostiZanimljiv podatak o ženskim grudima Mnoge će iznenaditi rezultati istraživanja britanskih naučnika i hirurga, koji su anketirali 1.300 muškaraca i žena. Za razliku od uvreženog mišljenja i trenda u poslednjih nekoliko godina, prednost je data prirodnim grudima, kakve se nalaze na kipu Miloske Venere. Ispitanici su imali zadatak da gledaju fotografije...