Kako doći do savršene erekcije?

Dugo je bila tabo tema, a danas sve više i više ulazi u svakodnevni govor, štampu kao i medije. Erekcija je najagresivniji i najočigledniji vid seksualnog uzbuđenja. Ključ čvste erekcije leži u dosta stvari – a najbitnija je vođenje zdravog života, jer ako ste zdravi – nećete imati problema sa erekcijom.

Problem sa erekcijom pogađa sve

Problemi sa erekcijom se češće javljaju kod starijih osoba, ali nisu isključeni ni kod mlađe generacije. Razlozi za to leže prvenstveno u vođenju nezdravog života, zbog brzog načina života, kao i zbog stresa – koji nas okružuje maltene svaki dan.

Za redovnu erekciju potrebno je da imate redovno telesnu težni. Odnosno, ne smete sebi da dozvolite da pređete polako u gojaznost. To svakako neće pomoći Vašoj erekciji, štaviše zna i da naškodi. Veoma je zdravo i korisno da vežbate barem pola sata na dan, a ukoliko baš nbemate ni volje ni snage za vežbu, a možda čak ni vremena – naterajte sebe da bar šetate pola sata na dan. Sledeći koristan savet za bolju erekciju je svakako upotreba mašte tokom seksa. Ne smete dozvoliti Vašoj partnerki i sebi da Vam seks postane rutina. Morate da isprobavate nove stvari koje će na Vas delovati kao kada ste prvi put imali seks sa Vašom partnerkom. Za pravilnu erekciju treba imati i malo privatnosti, pošto stres i nervoza negativno utiču na istu, obezbedite sebi svoj kutak, svoju sobu, gde ćete sa svojom partnerkom na miru moći da uživate u čarima seksa.

erekcije

Pravilna ishrana je važan faktor

Takođe, ako želite čvrstu erekciju morate da se pridržavate i pravilne, ili bar zdravije ishrane. Mediteranska hrana zna da čini čuda, sprovedena su čak i neka istraživanja na tu temu. Pa, isprobajte, ne može da Vam škodi, samo da pomogne.

Uz zdravu hranu, erekcija zahteva i potpuno opuštanje. Ne sme se razmišljati samo o tome kako mora „duže da traje“ i tome slično. Taj vid razmišljanja o erekciji može samo da naškodi. Misli moraju malo i da lutaju, uživajte u momentu.

Mnogo faktora još utiče na pravilnu erekciju, kao na primer ako ste se odlučili da pravite bebu, često zna da se desi da vam „prijatelj“ otkaže na kratko. To je sve normalno, o svemu tome treba voditi računa i nikako ne žuriti. Alkohol i cigarete su među najvećim protivnicima erekcije. Odreknite se tih navika i videćete pozitivne rezultate, i to ne samo prilikom erekcije, nego i uopšteno.

Još nekoliko saveta

Sa svojom partnerkom uvek morate i da porazgovarate čak i o samoj erekciji. Erekcija zahteva i priču o Vašim i njenim fantazima. Upotrebite maštu i dogovorite se ko šta voli. Budite inovativni, uvek smislite nešto novo, ne ograničavajte se na uobičajene poze i prostorije. Rizikujte, to podiže adrenalin, a i Vašu želju za seksom. I masturbacija tu ima veze, probajte da ne masturbirate nekoliko dana pre nego što budete imali seks sa partnerkom. Tada takođe mogu da se dese čuda na koja niste navikli. Budite smiteni i ne opterećujte se kako će i šta će biti. Erekcija je čudna stvar, koja zahteva relaksaciju, u nekim oblicima i koncentraciju, ali pre svega je sama priča o fantazijama i uopšteno priča sa partnerkom veoma značajna.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2016/04/erekcije.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2016/04/erekcije-150x150.jpgadminseks i ljubavKako doći do savršene erekcije? Dugo je bila tabo tema, a danas sve više i više ulazi u svakodnevni govor, štampu kao i medije. Erekcija je najagresivniji i najočigledniji vid seksualnog uzbuđenja. Ključ čvste erekcije leži u dosta stvari – a najbitnija je vođenje zdravog života, jer ako ste zdravi...