dekoraciju dečje sobeZa dekoraciju dečje sobe ima bezbroj ideja.Počnite sa malim slatkim detaljima kojima će dete biti oduševljeno…

Maštoviti zidovi
Uvek u dečijim sobama lepo deluju motivi na zidovima, različitih oblika i boja. Na zidovima možete da postavite tapete sa detaljima po izboru deteta ili da napravite veseli, šareni kolaž od papira ili materijala.Izmaštajte, iscrtajte, iseckajte i zalepite – zajedno sa detetom. Izaberite vesele boje kakve su plava, narandžasta ili jarko žuta. Dokazano je da pojačavaju maštu i razvijanje moždanih funkcija.

Vesela dečja soba za devojčicu
Ponekad je dovoljno da se dečja soba potpuno osveži kupovinom zavesa i posteljine veselih ili jarkih boja. Na primer, soba u cvetnom dezenu je pravi izbor za devojčicu. Veseli motivi šarenog kolorita sobu će učiniti poželjnim mestom za odmor, igru, učenje i spavanje. Za jači efekat, okačite na luster neobične zvezde i geometrijske figure ili napravite dekorativan luster od papira.

Tematska soba za dečaka
Za sobu dečaka, izaberite motiv koji najviše voli i iskoristitite ga za uređenje sobe.To može da bude neki lik iz njegovog omiljenog crtanog filma, zatim automobil, voz, fudbalska lopta, mornarski stil ili neka životinja. Na tržištu su prisutne razne tematske posteljine koje će upotpuniti doživljaj. Na primer, posteljina sa vozićima ili automobilima sigurno će oduševiti dečaka.

Šarena posteljina
Ključ za osmišljavanje zabavne dečje sobe, leži u pravom odabiru posteljine, prekrivača i zavesa. Birajte vesele boje posteljine koje stvaraju prijatno raspoloženje. Dobar izbor je ukrasna posteljina u skladu sa jastučićima i dezeni sa veselim aplikacijama. Možete uskladiti dezene zavese sa dezenom posteljine i tepiha. Ceo ambijent će biti razigran kao srećno i zadovoljno dete.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/12/dekoraciju-dečje-sobe.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/12/dekoraciju-dečje-sobe-300x256.jpgadminenterijerEnterijerZa dekoraciju dečje sobe ima bezbroj ideja.Počnite sa malim slatkim detaljima kojima će dete biti oduševljeno... Maštoviti zidovi Uvek u dečijim sobama lepo deluju motivi na zidovima, različitih oblika i boja. Na zidovima možete da postavite tapete sa detaljima po izboru deteta ili da napravite veseli, šareni kolaž od papira ili...