homoseksualne sklonostiDa li su homoseksualne sklonosti u adolescenciji osnova kasnije homoseksualnosti?
Homoseksualne sklonosti u seksualnom razvoju ne mogu se okarakterisati kao homoseksualnost, jer su to dva različiita pojma. Dok kod homoseksualaca postoji urođena sklonost, ovde su posredi ispoljavanja seksualnosti u jednoj fazi razvoja, i to celokupnog razvoja, jer u ovom uzrastu dečak ili devojčica nisu još dovoljno psihdčki i socijalno zreli da mogu ostvariti seksualne težnje sa suprotnim polom. Zato su više usmereni na istopolno interesovanje, ali njegovo ispoljavanje ne prerasta u istopolne seksualne odnose, kakvi se sreću kod homoseksualaca.
Čak i ispoljavanje homoseksualnih sklonosti zavisi od vaspitanja i društva. Starije nastrane osobe koriste nedovoljnu socijalnu i emotivnu zrelost dece, pa je potrebno poznavati ovu mogućnost da se ne bi bez mnogo razmišljanja prihvatilo prijateljstvo starijih nepoznatih osoba, koje raznim darovima i ucenama pridobijaju adolescenta za homoseksualne odnose.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/10/homoseksualne-sklonosti.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/10/homoseksualne-sklonosti.jpgadminseks i ljubavDa li su homoseksualne sklonosti u adolescenciji osnova kasnije homoseksualnosti? Homoseksualne sklonosti u seksualnom razvoju ne mogu se okarakterisati kao homoseksualnost, jer su to dva različiita pojma. Dok kod homoseksualaca postoji urođena sklonost, ovde su posredi ispoljavanja seksualnosti u jednoj fazi razvoja, i to celokupnog razvoja, jer u ovom uzrastu...