Male ženske zamke za muškarceDragi, da li bi me ostavio ako bih se ugojila 20 kilograma? Pogledaj onu devojku, prelepa je, zar ne? Šta bi uradio ako bi momci za susednim stolom u kafiću počeli da mi dobacuju?

Većina pripadnika jačeg pola ne podnosi ovakva pitanja, ali to ne sprečava žene da ih postavljaju. Žene testiraju muškarce i to je činjenica. Nekad svesno, nekad nesvesno. Na taj način, odvajaju žito od kukolja, odnosno biraju Gospodina pravog u moru pogrešnih. Ako je muškarcima za utehu, testiranje znači da je ona i te kako zainteresovana.

Ne postavljaju dame samo pitanja. Mnoštvo je načina na koje testiraju jači pol, a to zavisi i od faze u kojoj je veza. Nekada flertuju s konobarom, očekujući partnerovu ljubomornu reakciju, drugi put namerno ćute satima ne bi li videle da li će se on pitati šta joj je, a to onda tumače kao iskrenu zainteresovanost za njena osećanja. U dugogodišnjoj vezi ili braku, kao grom iz vedra neba, upitaće: Da li bi se ponovo oženio kad bih umrla?

Na testu je štošta, najpre samouverenost muškarca i spremnost da odbrani svoj stav, jer pripadnik jačeg pola bez integriteta ne spada u kategoriju naročito poželjnih. Sledeća je njegova snaga, a svaka žena želi muškarca zaštitnika, pored kog će se osećati sigurno. Posvećenost je takođe na ispitu, pa ako vas devojka pita šta biste radije radili: gledali film sa njom ili izašli sa drugarima na pivo, razmislite dobro pre nego što odgovorite.

I na kraju – tu su njegova osećanja, što je posebno izraženo na početku veze kad sve karte još nisu otvorene. Tada žena želi da istraži da li je dotični sa njom samo zbog izgleda i oblina ili mu prija i njen karakter.

Svi testovi vode zapravo ka istom pitanju: da li je on dovoljno vredan da mu predam svoje srce? Iza raznih, često suludih testova, zapravo stoji strah, nesigurnost i želja nežnijeg pola da zaštiti sebe i potomstvo od potencijalne greške. Jer, onaj koji pokaže da je slab, nestalan i neodgovoran, nije “dobar materijal” za glavu porodice.

Muškarci uglavnom ne primećuju da su na testu, pa lako padnu na ispitu. Ali, ako vam partnerka postavi pitanja iz uvodnog tela ovog teksta, znajte da su ovo pravi odgovori: Ne, uvek ćeš mi biti lepa. Nisam primetio (podvarijanta: Ne kao ti). Suprotstavio bih im se. Četvrto pitanje je najškakljivije. Ako vam je devojka crnka malih grudi, ne govorite da bi vaš izbor bila Pamela Anderson. Pitaće se šta uopšte radite sa njom. Najsigurnije je da kažete ime neke glumice, koja je simpatična, ali ne naročito lepa. Srećno.

SEKS ILI BRAK?
I muškarci testiraju, ne tako često kao žene, ali nisu im strane ove igre. Osnovni test je određivanje kategorije – da li je devojka za zabavu ili za ozbiljnu vezu. Bogatiji često testiraju partnerke, jer žele da znaju da li su zainteresovane za njih ili njihov novac.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/12/Male-ženske-zamke-za-muškarce.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/12/Male-ženske-zamke-za-muškarce-150x150.jpgadminseks i ljubavDragi, da li bi me ostavio ako bih se ugojila 20 kilograma? Pogledaj onu devojku, prelepa je, zar ne? Šta bi uradio ako bi momci za susednim stolom u kafiću počeli da mi dobacuju? Većina pripadnika jačeg pola ne podnosi ovakva pitanja, ali to ne sprečava žene da ih postavljaju....