osmehPsiholozi tvrde da dame koje su zadovoljne svojim izgledom magnetski privlače suprotan pol. Naučite da cenite svoje kvalitete, budite opušteniji, više se smešite i ne preterujte sa samokritikom

Gotovo da nema devojke ili žene koja ne bi volela da bude velika zavodnica, ali, malo je onih kojima to polazi za rukom. U čemu je njihova tajna? Dame koje su zadovoljne svojim izgledom magnetski privlače suprotan pol, tvrde psiholozi.

Ali, i one koje nemaju visoko samopouzdanje radom na sebi mogu da prevaziđu nesigurnost. Pitate se kako da to postignete? Preispitajte svoje želje i mogućnosti, naučite da cenite svoje kvalitete, budite opušteniji, više se smešite i ne preterujte sa samokritikom, savetuju stručnjaci.

Opušteno telo, raširene ruke i osmeh od “uva do uva”, pokazuju osobu koja je prijatno društvo i sebi i drugima. Zato, kada želite da ostavite utisak na suprotan pol zaboravite na prekrštene ruke, stidljiv, rezervisan ili krut izraz lica. Pokažite da ste svesni svojih vrlina i da umete da uživate u životu.

A kada primetite da vas neko “skenira”, ne spuštajte glavu. Hrabro zadržite pogled, jer on podstiče želju i otkriva naglašeno samopouzdanje. Uostalom, i brojna istraživanja su potvrdila da muškarce više privlači i uzbuđuje direktan pogled žene.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/08/Lepota-osmeha-zavisi-od-karmina.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/08/Lepota-osmeha-zavisi-od-karmina-150x150.jpgadminseks i ljubavPsiholozi tvrde da dame koje su zadovoljne svojim izgledom magnetski privlače suprotan pol. Naučite da cenite svoje kvalitete, budite opušteniji, više se smešite i ne preterujte sa samokritikom Gotovo da nema devojke ili žene koja ne bi volela da bude velika zavodnica, ali, malo je onih kojima to polazi za...