7 namirnica uz koje se moguće probuditi ' bez stomaka 'Stesati i održati ravan stomak izazov je za mnoge . Topljenje masnih jastučića na području struka nema instant rešenje nego podrazumeva promenu prehrambenih navika . Mi vam nudimo najjednostavnije predloge za uspešno obavljanje ovog zadataka

1. Počnite dan s vodom s limunom. Štaviše, iscedite sok jednog limuna, pomešajte ga sa toplom vodom i prstohvatom soli, pa ovu tečnost pijte svako jutro kako bi podstakli rad metabolizma i otopili masne jastučiće.

2. Zamenite rafiniranu pirinač, hleb i testeninu sa njihovim ‘smeđim’ alternativama od integralnih žitarica. Oni polako otpuštaju energiju, pa vas drže duže sitima.

3. Izbegavajte šećer, industrijske proizvedene poslastice s dodatkom homogeniziranih masnoća, kao i gazirane sokove koji kriju brojne kalorije.

“Oplemenite ukus hrani uz pomoć cimeta, crnog bibera i đumbira jer ovi začini smanjuju šećer u krvi.”

4. Pijte mnogo vode, iu pravilnim razmacima tokom celoga dana kako bi podstakli sagorevanje kalorija i otklonili toksine iz organizma.

5. Iskoristite svaku priliku za uživanje u sirovom češnjaku. Njegovi sokovi podstaći će proces sagorevanja kalorija u telu, a posebno ako prožvaćete 2-3 režnja ujutro ili uveče.

6. Ne zaboravite na voće i povrće koji sadrže izuzetno važne vitamine i minerale. U jelovnik uvrstite što je više moguće citrusnog voća koji potiče otapanje masnih jastučića, kao i zelenog lisnatog povrća koji sadrži prehrambena vlakna i otključava varenje.

7. Začinite obroke cimetom, đumbirom i crnim biberom. Ovi začini podariće novu gastronomsku dimenziju vašoj hrani, a istovremeno će smanjiti šećer u krvi i pomoći vam u mršavljenju.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/03/7-namirnica-uz-koje-se-moguće-probuditi-bez-stomaka-.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/03/7-namirnica-uz-koje-se-moguće-probuditi-bez-stomaka--300x237.jpgadminDuh i teloStesati i održati ravan stomak izazov je za mnoge . Topljenje masnih jastučića na području struka nema instant rešenje nego podrazumeva promenu prehrambenih navika . Mi vam nudimo najjednostavnije predloge za uspešno obavljanje ovog zadataka 1. Počnite dan s vodom s limunom. Štaviše, iscedite sok jednog limuna, pomešajte ga sa...