Nijedan spisak najboljih muških parfema ne bi bio kompletan ako se na njemu ne bi našli Bvlgari parfemi. Još otkada su izašli na tržište devedesetih godina 20. veka, neprestano nas iznenađuju novim parfemima za muškarce i žene, a svaki od njih zaista zaslužuje da bude pomenut kada se priča o najboljim parfemima.Ovo su najbolji muški Bvlgari parfemi.

Bvlgari Man

Ovaj Bvlgari parfem za muškarce je osmislio Alberto Moriljas, decenijama poznat po tome što pravi sjajne parfeme. Ni ovaj vas neće razočarati svojim orijentalnim mirisom drveta.

Bvlgari parfemi

Man je harmonična mešavina različitih sastojaka. Gornje note su lotos, ljubičica i kalabrijski bergamot. Srž ovog mirisa su kašmirko drvo, ambra, sandalovina i indijska trava, a donje note su beli med i mošus. Drvenasta nota se savršeno meša sa cvetnim notama i svežinom bergamota. Orijentalni miris je ublažen slatkim, cvetnim mirisima.

Ovaj Bulgari parfem je namenjen nezaustavljivom duhu. Izvrsnog je mirisa i veoma postojan.

Bvlgari Aqva Pour Homme

Bulgari parfemi

Ako volite modernije mirise, kao i blaže i čistije mirise, koji nisu suviše teški, onda svakako nećete pogrešiti sa ovim parfemom.

Ovaj Bulgari parfem je lansirao Žak Ševalije 2005. godine i odmah je postao veoma popularan. Ovaj miris je zavodljiv, muževan i osvežavajuć, tako da je Aqva Pour Homme sjajan izbor za dnevne varijante.

Gornje note su mandarina, lišće pomorandže i petigrin. Kada otvorite parfem, prvo se oseća osvežavajuć miris citrusa. Srednje note su lavanda, pamuk i morska trava, koje daju blage cvetne note, a donje note su ambra, drvo i žalfija.

Ovaj Bulgari parfem je čudesan spoj navedenih mirisa. Aqva Pour Homme je osmišljena za moderne, sofisticirane i muževne muškarce.

Bvlgari Man in Black

Bvlgari muski parfemi

Ovaj parfem je na tržište izbačen za godišnjicu ovog brenda i zaista je vredan hvale. Mnogi smatraju da je i premašio sva očekivanja kada su u pitanju Bulgari parfemi. Parfem je prilično jak i kvalitetan. Kreator ovog parfema je Alberto Moriljas i sačinjen je od mnoštva komponenti koja bude sva čula.

Gornje note su prirodni rum i začini koji pojačavaju miris. Srž parfema su koža i tuberoza, a donje note su mahune tonke i drvo.

Ako vam se sniđaju jači parfemi, ovaj miris će biti pun pogodak. Međutim, sam miris nije toliko dominantan i ne guši. Dovoljno je da ga prsnete par puta i potrajaće najmanje nekoliko časova.

Bvlgari Blv

Bulgari muski parfemi

Još jedan Moriljasov poznati parfem je svakako Blv.

Đumbir, mošus i visterija mu daju osvežavajuć miris. Međutim, veoma precizna mešavina mirisa je ono što izdvaja ovaj Bulgari parfem.

Kada otvorite bočicu, prvo što osetite jeste dašak đumbira i kardamoma, a zatim cvet duvana, kleka i ginko biloba. Donje note su sandalovina, kedrovina, mošus i tikovina.

Kombinacija ovih komponenti daje ovom mirisu čistotu i senzualnost, tako da je prikladan za sve prilike, posebno za poslovne varijante i večernje izlaske.

Nažalost, korisnici ne smatraju da je ovaj parfem postojan onoliko koliko bi trebalo ili kao drugi Bulgari parfemi za muškarce, ali svakako može potrajati nekoliko sati.

Bvlgari Pour Homme Soir

Bulgari parfemi za muskarce

Ako volite lagane mirise bez intenzivnih nota, onda će vam Pour Homme Soir sigurno odgovarati. Ovaj Bulgari parfem se istakao među teškim mirisima, koji danas preovlađuju na tržištu muških parfema.

Reč je o harmoničnoj kombinaciji drvenih i crvenih nota, koje su ovde u savršenoj ravnoteži. Pour Homme Soir se pojavio 2006. godine i sastoji se od laganih nota čaja darjeeling, drveta, ambre i mošusa. Jedinstven spoj ovih nota daje jedinstven seksi miris, prikladan i za dnevne i za večernje prilike. Ovaj parfem je veoma postojan što se i očekuje kad su u pitanju Bulgari parfemi za mušarce, što znači da će se miris zadržati nekoliko sati bez problema.

loading...

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2017/11/Bvlgari-muski-parfemi.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2017/11/Bvlgari-muski-parfemi-150x150.jpgadminza muskarcaNijedan spisak najboljih muških parfema ne bi bio kompletan ako se na njemu ne bi našli Bvlgari parfemi. Još otkada su izašli na tržište devedesetih godina 20. veka, neprestano nas iznenađuju novim parfemima za muškarce i žene, a svaki od njih zaista zaslužuje da bude pomenut kada se priča...