Jabukovo sirce za mrsavljenje je jedan od najstarijih napitaka za mrsavljenje i zdrav zivot. Pijenje moze dovesti do gubitka kilograma i poboljsati opste zdravstveno stanje. 2009. godine obavljeno je istrazivanje na temu jabukovo sirce za mrsavljenje. Istrazivanje je sproveo Biotechnology and Biochemistry koje je objavio casopis The Bioscience.  I utvrdjeno je da je pijenje jabukovog sirceta samo tri meseca uzrokovalo znacajno smanjenje telesne tezine.  Abdominalne masnoce, obima struka i triglicerida.

jabukovo sirce za mrsavljenje

Poznato je da jabukovo sirće pomaže pri mršavljenju i topljenju masnoća. To je najpoznatiji prirodni lek protiv suvišnih kilograma, ubrzava metabolizam i štiti organizam od pada imuniteta.

kako se pije jabukovo sirce za mrsavljenje

Posebna prednost izbora jabukovog sirćeta je činjenica da je on baziran na prirodnim sastojcima koje ne mogu nauditi ljudskom organizmu i predstavlja idealan dodatak dijeti jer ne bi smeo da našteti zdravlju.

Kako ga konzumirati? Svako jutro potrebno je razmutiti u čaši vode 2-3 kašičice sirćeta. Popiti na prazan želudac. U čašu možete dodati i 1 do 2 kašičice meda.

Koji je učinak? Kada je u pitanju želja za gubitkom težine, postoje mnogi faktori koji su bitni za pozitivan učinak, kao što je na primer kondicija i koliko suvišnih kilograma imate.

Sirće će dosta pomoći u razgradnji masnoća bez obzira na stanje, ali ostatak morate odraditi sami. U proseku se uz jabukovo sirće i redovnu telesnu aktivnost može izgubiti pet kilograma za mesec dana, a još deset kilograma u periodu od godinu dana.

sirce za mrsavljenje upotreba

Jabukovo sirće pije se neposredno pre obroka da ubrzava varenje unete hrane, ali u isto vreme ima još jednu prednost – unošenjem tečnosti pre jela vaš stomak je već delom napunjen i apetit se time smanjuje.

Ovo je odličan metod za detoksikaciju tela. Baketrije koje su feremntisale sirće odlične su za zdravlje crveva i deluju kao probiotik.  Ubrzavanjem varenja i metabolizma, sve štetne materije se izbacuju brže iz tela, pa nije ni čuo što iskustva onih koji su probali dijetu sa jabukovim sirćetom govore da im je između ostalog dala i dosta energije, što je redak slučaj sa dijetama za mršavljenje.

jabukovo sirce i voda za mrsavljenje

 

Osim toga , možda vam je grozna sama pomisao da treba da treba da ga konzumirate. Sigurno se sada  pitate kako se koristi jabukovo sirće za mršavljenje. Koja je to doza koja treba da se pije, koliko puta dnevno i koliko dugo treba da bi se videli rezultati.

dijeta jabukovo sirce i cimet

Dijeta sa jabukovim sirćetom je jednostavna, ali ipak ima svoja pravila koja morate poštovati, a ona su sledeća:

jabukovo sirce mrsavljenje

  • Nikad nemojte da pijete čisto jabukovo sirće. Ono mora da bude razređeno.
  • Jabukovo sirće pije se 3 puta dnevno, pre obroka.
  • Najbolje je da ga pijete na slamčicu, kako svakodnevno unošenje kiseline ne bi oštetilo vašu zubnu gleđ.
  • Ukoliko osetite da vam izaziva neprijatnost u želucu, stvara kiselinu i gorušicu i slično, prestanite sa upotrebom.
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2017/11/jabukovo-sirce-za-mrsavljenje.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2017/11/jabukovo-sirce-za-mrsavljenje-150x150.jpgadminDijete i ishranaJabukovo sirce za mrsavljenje je jedan od najstarijih napitaka za mrsavljenje i zdrav zivot. Pijenje moze dovesti do gubitka kilograma i poboljsati opste zdravstveno stanje. 2009. godine obavljeno je istrazivanje na temu jabukovo sirce za mrsavljenje. Istrazivanje je sproveo Biotechnology and Biochemistry koje je objavio casopis The Bioscience.  I utvrdjeno je da je pijenje jabukovog...