najstarija dijetaNakon završetka Donat Detok Mg programa učesnice skupljaju utiske . Dvadeset i jedan dan hranile su se prema posebnom jelovniku zahvaljujući kojem su usvojile nove prehrambene navike i telo napunile energijom

Detoksikacijski program Donat Detok Mg uspešno je priveden kraju. Trajao je 21 dan i uključivao poseban plan ishrane i vežbanja uz pomoć kojih se telo čisti od toksina.

Učesnice programa zadovoljne su rezultatima, a među njima se posebno ističe Aleksandra Svećnjak koja je u 3 nedelje izgubila čak 7 kilograma.

“Učesnice programa zadovoljne su rezultatima, a među njima se posebno ističe Aleksandra Svećnjak koja je u 3 nedelje izgubila čak 7 kilograma.”

Nisam to očekivala. Ja sam u prva četiri dana izgubila 02:30 kile. Naučila sam se jede drugačije. Smisao programa nije u tome da ja tri nedelje ne jedem ništa, lepo smršavim i posle nastavim žderati ćevape s lukom nego da nastavim sa dobrim navikama, kaže Aleksandra.

Marina Belak takođe je oduševljena s rezultatima. Odrekla se je prerađevina, slatkiša i hleba te jede više voća i povrća. Primetila je da ima više energije i stoga program preporučuje svima koji žele da se njihov organizam odmori od teške hrane i napuni elanom.

Nakon završetka detoksikacijskog plana učesnice će nastaviti piti Donat Mg i zadržaće usvojene prehrambene navike jer se i dalje žele da se osećaju dobro.

Ako se i vi želite isprobati ovaj program, besplatno preuzmite svoj korišćenje. U njemu ćete pronaći recepte za razna jela, primere vežbi i savete uz pomoć kojih ćete očistiti organizam od toksina i telo dovesti u formu.

loading...
adminDijete i ishranaNakon završetka Donat Detok Mg programa učesnice skupljaju utiske . Dvadeset i jedan dan hranile su se prema posebnom jelovniku zahvaljujući kojem su usvojile nove prehrambene navike i telo napunile energijom Detoksikacijski program Donat Detok Mg uspešno je priveden kraju. Trajao je 21 dan i uključivao poseban plan ishrane i...