ljubav bez seksa vezaJeste li se ikada zapitali kako možete prepoznati Gospodina Pravog ? Kako sa sigurnošću znati da je vaš partner zaista prava osoba za vas ? To zapravo i nije tako teško kao što mislite . Donosimo vam listu 08:00 univerzalnih kvaliteta koje ima svaki dobar frajer

1. ljubazan je prema svima

Bez obzira na to ima li dobar ili loš dan, uvek je jednako pristojan i ljubazan prema tebi i prema svim drugim ljudima. Njegovo raspoloženje nikada ne utiče na tu kvalitet.

2. Prihvata vas u potpunosti
U njegovoj blizini ne morate se pretvarati ili glumiti nego se njega se možete opustiti bez ikakve brige da će vas osuđivati zbog vašeg mišljenja ili vaših odluka.

3. Nasmijava vas

Bez obzira na to koliko se loše osećate, on uvek dopire do sreće u vama i izvlači ju na površinu. Želi vas oraspoložiti bez obzira na sve i ne staje dok ne vidi smešak na vašem licu.

“Jeste li se ikada zapitali kako možete prepoznati Gospodina Pravog, kako sa sigurnošću znati da je vaš partner zaista prava osoba za vas?”

4. Traži vaše savete

Nikada vas ne zaboravi pitati za mišljenje kada donosi važnu odluku jer ste jedan od najvažnijih faktora u njegovom životu.

5. Zna kada vas mora staviti na prvo mesto
Nalazite se na njegovoj listi prioriteta zajedno sa porodicom i prijateljima, ali on uvek zna kada je pravo vreme da zauzmete prvo mesto. Ako prijatelji žele dogovoriti igranje fudbala na dan godišnjice vaše veze, odbit će ih jer taj dan želi provesti s vama, a fudbal će prebaciti na neki drugi termin.

6. Opominje vas zbog ‘mušica’
Prava ljubav nije konstantno podilaženje, ona uključuje iskrenost. Ako vaš partner povremeno primeti neka vaša preterivanja ili bespotrebne drame i upozori vas na njih – to ne radi iz zlobe, nego iz ljubavi i to mu ne treba zamjeriti.

7. dobrotvoran je u krevetu. Želi vam pružiti maksimalan užitak, trudi se da to postigne i uvek radi na tome da postignete zadovoljstvo. Razlog? Voli vas iskreno sa svim vašim manama i vrlinama.

https://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/11/ljubav-bez-seksa-veza.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2013/11/ljubav-bez-seksa-veza-280x300.jpgadminseks i ljubavJeste li se ikada zapitali kako možete prepoznati Gospodina Pravog ? Kako sa sigurnošću znati da je vaš partner zaista prava osoba za vas ? To zapravo i nije tako teško kao što mislite . Donosimo vam listu 08:00 univerzalnih kvaliteta koje ima svaki dobar frajer 1. ljubazan je prema...