Kako se gradi poverenje u veziDa bi veza bila dobra i uspešna , na njoj itekako treba raditi . Ljubavna sreća treba dobru podlogu u obliku pravilne komunikacije između partnera , au njenom ostvarivanju može vam pomoći 5 rečenica koje srećni parovi svakodnevno izgovaraju

Mi to možemo rešiti. Zamenica ‘mi’ je ključna za uspeh veze ili braka. Upućuje na to da sebe i partnera doživljavate kao tim i da ćete zajedno prebroditi eventualni problem. Tako se lakše suočavate s nedaćama koje su neizbežne u dugim vezama.

“Lepe misli o svojim partnerima uglavnom zadržavamo za sebe, ali trebali bismo ih podeliti sa njima. Ako ste ponosni na svog partnera, recite mu to jasno i glasno.”

2. Razumem šta govoriš. Često se žalimo da nas partner ne sluša. Želja da nas se čuje i razume deo je ljudske prirode. Izgovaranjem ove rečenice partneru dajte do znanja da ste na sigurno sačuvali njegovo mišljenje, želju, nesigurnost ili problem. Ona vam takođe ostavlja prostora da uzvratite svojim mišljenjem jer njome rečeno ne prihvatate zdravo za gotovo. Samo pokazujete da ste primili informaciju i saslušali ju otvorenog uma.

3. Lud / luda sam za tobom.
Lijepe misli o svojim partnerima uglavnom zadržavamo za sebe, ali trebali bismo ih podeliti sa njima. Ako ste ponosni na svog dečka jer je dobio unapređenje na poslu, recite mu to jasno i glasno. Ako vam je muž u jednom trenutku posebno zgodan, natuknem mu to uz zavodljivi pogled. Svi mi volimo povremeno čuti zbog čega nas naša druga polovina ceni i voli.

4. Hvala ti. Najsretniji parovi znaju da se velika tajna ljubavne sreće krije u malim stvarima. Nemojte zaboraviti da je reč ‘hvala’ magična reč u svim situacijama jer njome odajemo priznanje za nečiji trud i zalaganje.

5. Samo napred, možeš ti to.
Ova rečenica šalje jednostavnu, ali snažnu poruku – uz tebe sam, verujem u tebe i držim ti leđa. To je ono što svi želimo čuti i osjetiti kada se upuštamo u nove poduhvate.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/09/Ljubav-ne-gleda-u-krštenicu.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/09/Ljubav-ne-gleda-u-krštenicu-150x150.jpgadminseks i ljubavDa bi veza bila dobra i uspešna , na njoj itekako treba raditi . Ljubavna sreća treba dobru podlogu u obliku pravilne komunikacije između partnera , au njenom ostvarivanju može vam pomoći 5 rečenica koje srećni parovi svakodnevno izgovaraju Mi to možemo rešiti. Zamenica 'mi' je ključna za uspeh veze...