Ko kaže poslednje zbogomVerujete li u muško – ženska prijateljstva , verovatno negujte platonske odnose s pripadnicima jačeg pola . Muškarci , naime , imaju neke karakteristike koje ne možete naći kod svojih prijateljica , i zato se želite okružiti njima u svim životnim situacijama

1. Prijatelj koji govori apsolutnu istinu
S njime možete pričati o svemu, uključujući i važnim životnim odlukama, jer znate da će vam uvek reći istinu u lice. On ne podleže tetošenju i vašim suzama, već jasno i glasno izražava svoj stav bez obzira pričate li o nekoj novoj poslovnoj ponudi ili činjenici da vam ne stoji neki odevni komad.

“Verujete li u žensko-muška prijateljstva u svom životu želite imati mušku osobu s kojom možete podeliti najintimniju detalje, koja će vam reći apsolutnu istinu, i zbog kojeg ćete se osećati lepo.”

2. Prijatelj koji sa vama voli da flertuje
Između vas nema hemije i znate da nikad nećete biti u romantičnoj vezi, ali to vas ne sprečava da uživate u međusobnom koketiranju. Ljudi koji vas prvi put upoznaju misle da ste par, ali vi ste samo dobri prijatelji koji znaju cenu dobrog komplimenta. Uz njega se osećate lepo i poželjno.

3. Prijatelj s vezama koji zna sve novitete

On zna gde izlaze slavni, koji je noćni klub trenutno hit, i gde morate otići na večeru. Uz to ima veze, te bez problema nalazi ulaznice za muzičke spektakle, filmske premijere i sva druga zabavna događanja u gradu. Obožavate ga, treba li to uopšte naglasiti?

4. Prijatelj-zaštitnik

On je vaša stena, i više od samo pukog fizičkog zaštitnika. Kad mu pošaljete sms sa sadržajem tipa: ‘Novi tip s kojim izlazim, paralelno viđa još tri žene’, on promptno odgovara sa ‘Želiš li da ga odem posetiti nakon posla?’ Iako znate da mu prijatelj neće nauditi, zbog njegovog mačo stava, odmah se osećate bolje.

5. Prijatelj-tješitelj

On vas ne osuđuje, predano sluša sve što mu govorite i spreman vam je ponuditi utešnu reč. Upravo zato priznajete mu stvari, koje ne možete reći nikome drugome. Uvek je na raspolaganju za vas, ali takav stav očekuje i od vas.

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/09/Ko-kaže-poslednje-zbogom.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2015/09/Ko-kaže-poslednje-zbogom-150x150.jpgadminseks i ljubavVerujete li u muško - ženska prijateljstva , verovatno negujte platonske odnose s pripadnicima jačeg pola . Muškarci , naime , imaju neke karakteristike koje ne možete naći kod svojih prijateljica , i zato se želite okružiti njima u svim životnim situacijama 1. Prijatelj koji govori apsolutnu istinu S njime možete...