„Rapoloženi za ljubav“ je jedan od najromantičnijih filmova koje je režirao poznati reditelj iz Hong Konga, Wonf Kar-wai. Njegov nekonvencionalni žanr zainteresuje svaku osobu posle samo par minuta, dok stilisti koji su radili za taj film, očaravaju izborom haljina za ženski glavni lik. Mlada kineskinja, tek udata, svojom elegantnošću i senzibilnošću savršeno nosi svaku od njih na poseban način. Neverovatni dezeni i boje prolaze kroz ceo film, u kome je promenjeno za jednu glumicu čak dvadeset i jedna haljina! Detaljnije ćemo vam prikazati 10 najlepših haljina po našem izboru.

haljina

Haljina broj 1

Prva haljina u kojoj se ženski lik pojavljuje je klasičan tip kineskih haljina sa manjom kragnom i dužinom ispod kolena. Njen dezen je skroz cvetni, plava osnova sa crvenim ružama i ponekim zelenim listićem.

Haljina broj 2

Isti model haljine, ali ovoga puta karirani dizajn braon žute boje, sa tankom sivom linijom preko grudi i na krajevima rukava. Ova haljina je bila upotpunjena malim cirkonima na ušima.

Haljina broj 3

Treća haljina se pojavljuje samo u jednoj sceni, ali se time ne umanjuje njena lepota. Iako u vojničkom dezenu, njene boje, plava, naranžasta i žuta, ukrašavaju je i čine je ženstvenom. U ovoj haljini, ona upoznaje svog ljubavnika.

Haljina broj 4

Po celoj haljini su geometrijski printovi u vidu malih krugova. Boje su crvena, plava i svetlo zelena, a model kao i svaki prethodni.

Haljina broj 5

Još jedna haljina sa geometrijskim printom, ali ovog puta totalno drugačijim! Reckave crno bele linije idu od kragne skroz do dole, celom dužinom haljine. Čine je veoma elegantnom i više večernjom varijantom. Male srebrne minđuše uz to čine je savršenom kombinacijom!

Haljina broj 6

Maslinasto zelena boja na ovoj haljini je najupečatljivija. Dezen je u vertikalnim linijama, koje su sve različitih boja. Ova haljina je umerena, i pogodna za svakodnevne izlaske.

Haljina broj 7

Ova haljina je posebno zanimljiva, zbog svojih čudnih pruga. Skroz je siva, dok su pruge crne i bele, a nalaze se samo u gornjem i donjem delu haljine dok je sredina u čistoj sivoj boji. Po našem mišljenju, ova haljina je najbolje stajala glumici!

Haljina broj 8

U skladu sa dizajnomn sobe u kojoj se nalazila glumica, haljina je bila zelena sa belim rombovima. Ova posebna usklađenost odevnih kombinacija ženskog lika i prostorija, provlače se kroz ceo film, što ga i čini pravim umetničkim delom.

Haljina broj 9

Još jedna prugasta haljina, ali ovog puta klasičnija sa crno- belim prugama. Njena providnost zahtevala je crnu podsuknju ispod, mada je to nije činilo manje lepom. Roze torba i cipele, skladno su išle uz nju.

Haljina broj 10

Poslednja haljina koju vam opisujemo je svetlo plava sa velim žutim cvetovima po njoj. Pored velikih cvetova, tu su bili i tanki zeleni listovi u istoj veličini, koji su dali posebnost ovoj haljini. Savršeno!

Pored ovih prelepih haljina, sam film je čisto remek delo. Ukoliko već niste, toplo preporučujemo da ga pogledate, a možda tako dobijete i inspiraciju za vaš sledeći autfit!

loading...

loading...
https://sanportal.info/wp-content/uploads/2016/08/haljina.jpghttps://sanportal.info/wp-content/uploads/2016/08/haljina-150x150.jpgadminZanimljivosti„Rapoloženi za ljubav“ je jedan od najromantičnijih filmova koje je režirao poznati reditelj iz Hong Konga, Wonf Kar-wai. Njegov nekonvencionalni žanr zainteresuje svaku osobu posle samo par minuta, dok stilisti koji su radili za taj film, očaravaju izborom haljina za ženski glavni lik. Mlada kineskinja, tek udata, svojom elegantnošću...