Savršeno venčanje ne zavisi ni od vremena, ni od restorana, ni od hrane. Savršeno venčanje uopšte ne mora mnogo da košta. Savršeno venčanje zavisi od ljudi, muzike i detalja. Ako je dobar bend za svadbe, ako imate originalne akcente enterijera, ako ste veseli, venčanje će biti upravo takvo: savršeno.

Prvi ples i prateći elementi
Odaberite svoju omiljenu pesmu i obavestite izabrani bend za svadbe u kom trenutku želite da je sviraju, kako biste sve unapred isplanirali. To nikako ne mora biti neka spora numera – naprotiv, možete se i dobro izđuskati uz istu. Uz bend za svadbe, morate unapred pripremiti i prateće elemente: dim, baone, mehure od sapunice ili prskalice, kako bi sve bilo usklađeno kada počnu prvi taktovi.

Izbor muzike za sve zvanice
Originalno i krajnje pažljivo s vaše strane biće ako uputite bend za svadbe da odsvira i neke starije pesme za one malo starije goste, kao i neke interesantne dečje pesmice za najmlađe. Ukoliko bend za svadbe ne zna neku od ovih numera, imaće sasvim dovoljno vremena da je „skine“ ako se unapred dogovorite. Takođe, odredite i da li će biti naručivanja pesama. Ako je odgovor ne, bend za svadbe bi trebalo da ima unapred sastavljan spisak pesama.

Dekoracija sale/restorana
Salu ili restoran možete dekorisati i sami, po svom ukusu. Dogovorite se sa osobljem šta biste želeli. Možete dodati grančice i lišće za jesenja venčanja, bele balone i čipku i mašne na stolice za elegantna, motive plaže za letnje svadbe ili grančice zimzelenog drveća za zimsku proslavu.

Uređenje stolova i plan sedenja
Plan sedenja neka unapred bude pripremljen kako gosti ne bi došli u situaciju da se upoznaju tek na svadbi, te neće biti ni neprijatnog ćutanja za stolom. Takođe, i stolove možete dekorisati sami. Zanimljivi svećnjaci i sveće ne koštaju puno, a uvek deluju romantično. I cvetni aranžmani na sred stola deluju posebno zanimljivo, pogotovo u toku dana.

Slatkiši kao detalj
Slatkiši mogu biti poseban detalj svih stolova kada se počne sa desertom i iseče mladenačka torta. Možete dodati kuglice na štapićima dekorisane fondanom sa čipkom i crnom kravatom, koji simbolizuju mladu i mladoženju, kao i kapkejkove na velikim tacnama na sprat, poput mladenačke torte koja će se u tom slučaju naći baš na svakom stolu i ispred svake zvanice. I korpice sa voćem biće interesantan detalj, pogotovo za jesenja venčanja.

Prijem poklona
Odredite osobu koja će primati poklone i na svaki od njih zalepiti stikere sa imenom, kako biste mogli lakše da se snađete nakon venčanja, u slučaju da je neko od gostiju zaboravio da doda čestitku.

Ruzmarin ili…?
Umesto ruzmarina, goste možete okititi i bedževima sa datumom svadbe, a gošće interesantnim narukvicama sa cvećem. Odredite osobu kojoj ćete poveriti ovaj zadatak.

Ukrasite automobil
Umesto ćebadi i peškira koji se obično stavljaju na kola na našim svadbama, razmislite o malo modernijim detaljima ako želite nešto drugačije. Tako automobil u kom ćete se voziti možete dekorisati tilom, čipkom, cilindrom i kravatom, koji će simbolizovati mladence i ujedno biti sasvim unikatan akcenat, upečatljiv i u koloni svatova.

------
loading...
 
loading...
--
adminZanimljivostiSavršeno venčanje ne zavisi ni od vremena, ni od restorana, ni od hrane. Savršeno venčanje uopšte ne mora mnogo da košta. Savršeno venčanje zavisi od ljudi, muzike i detalja. Ako je dobar bend za svadbe, ako imate originalne akcente enterijera, ako ste veseli, venčanje će biti upravo takvo: savršeno....